рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 156 SW (2000-2006) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40002

10.300 рсд

SKU: GTC10939 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 156 SW (2000-2006) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM TOTUS 40002

Kvalitetni krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na Alfa Romeo 156 SW (2000-2006). Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu, pružajući vam jednostavno i brzo postavljanje na vozilo.

Pouzdanost i sigurnost za vaše avanture

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Sa Cam Totus krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno postavljena na krov vozila, omogućavajući vam da se opustite i uživate u avanturama.

Kompletan set za lakšu montažu

Ovaj set krovni nosača je kompletan i sadrži sve potrebne delove za montažu na vaše vozilo. Svaki set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe dolazi sa dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, koje su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i otpornost na UV zrake.

Visoka nosivost za vašu opremu

Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete sigurno prevoziti svoju opremu bez bojazni od oštećenja ili nestabilnosti. Bez obzira da li prevozite krovne kofer ili nosač za bicikl, možete biti sigurni da će Cam Totus krovni nosači izdržati sve vaše avanture.

Nemojte se brinuti ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil. Na raspolaganju smo vam i možete nas kontaktirati na broj 021/442-954 kako bismo vam pružili dodatne informacije i savete.

Pogledajte našu zvaničnu stranicu proizvoda za još detalja: OVDE

Pretražite našu kompletnu ponudu krovnih nosača za različite modele automobila i pronađite savršen dodatak za vaše avanture.


Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Kompletan set za jednostavnu montažu
  • Velika nosivost od 50kg

Dodajte krovne nosače u svoju korpu i uživajte u bezbednom i sigurnom putovanju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja