рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Kia Picanto (2004-2011)

2.500 рсд

SKU: GTC6510 Kategorije: ,

Tepih patosnice Kia Picanto (2004-2011)


Patosnice koje će vaš automobil učiniti udobnijim

Ukoliko želite da vaš Kia Picanto (2004-2011) izgleda moderno i eleganto, a istovremeno želite da zaštitite pod vozila od habanja i prljanja, onda je Tepih patosnice Kia Picanto pravi izbor za vas. Ove patosnice su dizajnirane ne samo da se savršeno uklapaju u vaš automobil, već i da pruže izuzetnu udobnost i zaštitu.


Pozitivan utisak na prvi pogled

Kvalitet slike koju vidite je ilustrativnog karaktera i pruža vam vizuelni prikaz kvaliteta patosnice. Međutim, oblik i dizajn patosnica u potpunosti zavise od vašeg modela automobila. Budite sigurni da će Tepih patosnice Kia Picanto (2004-2011) odgovarati vašem vozilu savršeno, pružajući vam estetski i funkcionalni dodatak.


Kvalitetan materijal za kvalitetnu zaštitu

Tepih patosnice izrađene su od izuzetno kvalitetnog materijala, pružajući vam dugotrajnu zaštitu poda vašeg automobila. Njihova precizna izrada omogućava savršeno uklapanje u prostor za noge, čineći ih elegantnim dodatkom enterijera.


Sigurnost koja ne klizi

Tepih patosnice Kia Picanto (2004-2011) opremljene su fikserima koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Ovi fikseri su integrisani tamo gde je to fabrički predviđeno, pružajući vam dodatnu sigurnost prilikom vožnje. Ne morate brinuti o tome da će patosnice skliznuti i ometati vas tokom vožnje.


Jednostavna montaža i održavanje

Montaža Tepih patosnica Kia Picanto (2004-2011) je veoma jednostavna. Potrebno je samo da ih postavite na pod vašeg vozila i fikserima ih čvrsto pričvrstite. Takođe, održavanje patosnica je veoma jednostavno – dovoljno je da ih povremeno izvučete iz automobila i očistite od prljavštine.


Prednosti Tepih patosnica Kia Picanto (2004-2011):

  • Precizno izrađene za savršeno uklapanje
  • Visokokvalitetan materijal za dugotrajnu zaštitu
  • Fikseri koji sprečavaju klizanje
  • Jednostavna montaža i održavanje
  • Dodatak koji pruža udobnost i eleganciju

Ukoliko ste u potrazi za Tepih patosnicama za vaš Kia Picanto (2004-2011), ne tražite dalje. Ove patosnice pružaju vam izuzetnu zaštitu i udobnost, a istovremeno dodaju eleganciju enterijeru vašeg vozila. Iskoristite ovu priliku da poboljšate iskustvo vožnje i zaštitite pod vašeg automobila.

Posetite OXO MARKET i pregledajte našu kompletnu ponudu tepih i gumenih patosnica, kako biste pronašli savršen dodatak za svoj automobil.

Ne čekajte više! Kupite Tepih patosnice Kia Picanto (2004-2011) već danas i uživajte u udobnosti i zaštiti koju vam pružaju.

Imajte na umu da je cena navedena za jedan set tepih patosnica.

Patosnice Kia Picanto

Disclaimer: Gorenavedeni opis je autorsko delo i rezultat iskustva prilikom korišćenja proizvoda. Molimo vas da pročitate sve informacije o proizvodu pre nego što izvršite kupovinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja