рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Hyundai i20 (2020-)

2.500 рсд

SKU: GTC6553 Kategorije: ,

Tepih patosnice Hyundai i20 (2020-)

Tepih patosnice za Hyundai i20 (2020-) su izuzetnog kvaliteta i pružaju precizno uklopljen dizajn za vaš automobil. Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji će poboljšati izgled i funkcionalnost unutrašnjosti vašeg vozila. Kada je u pitanju udobnost i zaštita podova, tepih patosnice su neophodan dodatak.

Izuzetan kvalitet i prilagođen dizajn

Jedna od glavnih prednosti ovih tepih patosnica je njihov izuzetan kvalitet. Materijali koji se koriste pružaju dugotrajnost, izdržljivost i otpornost na habanje. Tepih patosnice su precizno izrađene kako bi se savršeno uklopile u unutrašnjost vašeg Hyundai i20 (2020-). Njihov oblik i veličina su pažljivo dizajnirani kako bi pružili najbolje pokrivanje i zaštitu poda vašeg vozila.

Bezbednost i stabilnost

Tepih patosnice za Hyundai i20 (2020-) imaju posebne fiksatore koji osiguravaju stabilnost i sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Ovi fiksatoti su veoma korisni, posebno tokom vožnje kada je klizanje patosnica mogući izvor nesigurnosti. Bez obzira na to da li se radi o kočenju ili ubrzavanju, tepih patosnice će ostati na svom mestu.

Dodatni stil i udobnost

Tepih patosnice ne samo da pružaju zaštitu unutrašnjosti vašeg Hyundai i20 (2020-), već i dodatni stil. Njihov visokokvalitetni dizajn daje elegantan izgled i unapređuje estetiku kabine vašeg vozila. Osim toga, tepih patosnice pružaju dodatnu udobnost pri hodanju, dodiru ili sedenju na podu, u poređenju sa tvrdim podlogama koje se mogu naći u vozilima.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno prilagođen dizajn
  • Bezbednost i stabilnost

Ukoliko želite da unesete promene u izgled i funkcionalnost svog Hyundai i20 (2020-), tepih patosnice su odličan izbor. Poboljšajte izgled i udobnost svog vozila, dok istovremeno obezbeđujete zaštitu podova. Ne oklevajte, već danas nabavite tepih patosnice za Hyundai i20 (2020-) i uživajte u vožnji sa stilom.

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Navedena cena je za 1 set tepih patosnice. Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET-u.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja