рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Honda Jazz (2008-2014)

2.500 рсд

SKU: GTC6609 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HONDA JAZZ (2008-2014)

Kvalitetne i precizno dizajnirane patosnice za vaš vozilo

Uživajte u udobnosti i zaštićenosti vašeg automobila sa Tepih patosnicama Honda Jazz (2008-2014). Ove patosnice su izrađene sa posebnom pažnjom prema detaljima kako bi savršeno odgovarale vašem vozilu. Sa svojim kvalitetnim materijalom i pažljivo prilagođenim dizajnom, ove patosnice su sjajan dodatak za vaše vozilo.

Tipske-originalne patosnice za idealno prileganje

Nijedan detalj nije zanemaren prilikom izrade ovih patosnica. One su tipske-originalne, precizno proizvedene kako bi savršeno pokrile pod vašeg vozila. Bez obzira na tip automobila, Tepih patosnice Honda Jazz (2008-2014) se uklapaju savršeno i obezbeđuju visok nivo pokrivenosti.

Fiksatori za maksimalnu stabilnost

Nema potrebe za brinuti zbog klizanja patosnica nakon montiranja. Tepih patosnice Honda Jazz (2008-2014) su opremljene fiksatorima koji čvrsto drže patosnice na mestu. Ovi fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što garantuje njihovu pouzdanost i dugotrajnost.

Dugotrajnost i visok kvalitet materijala

Vaša Honda Jazz zaslužuje samo najbolje, zato su Tepih patosnice izrađene od visokokvalitetnog materijala koji će izdržati svakodnevnu upotrebu. Ove patosnice su napravljene da izdrže habanje i pruže dugotrajnu zaštitu vašem podu. Budite sigurni da će vaše patosnice izgledati kao nove i nakon mnogo godina korišćenja.

Uklapaju se sa elegantnošću vašeg vozila

Nemojte kompromitovati izgled svog automobila. Tepih patosnice Honda Jazz (2008-2014) su dizajnirane sa posebnom pažnjom kako bi se uklopile sa unutrašnjošću vašeg vozila. Bez obzira da li želite klasičan ili moderan izgled, ove patosnice će se uklopiti savršeno i doprineti celokupnom estetskom dojmu.

Jednostavna instalacija i održavanje

Instalacija Tepih patosnica Honda Jazz (2008-2014) je brza i jednostavna. Samo postavite ih na pod vašeg vozila i oni će savršeno pristajati. Održavanje ovih patosnica je takođe veoma lako. Jednostavno ih izvadite iz vozila, operite po potrebi i vratite nazad. Vaš automobil će uvek izgledati uredno i čisto sa ovim patosnicama.


Specifikacije:

  • Tipske-originalne patosnice
  • Materijal visokog kvaliteta
  • Precizno prilagođene za Honda Jazz (2008-2014)
  • Uključeni fiksatori za stabilnost
  • Lako se održavaju
  • Jednostavna instalacija

Prednosti:

  • Precizno dizajnirane patosnice za savršeno prileganje
  • Visok kvalitet materijala za dugotrajnost i zaštitu
  • Elegantan izgled koji se lako uklopi sa unutrašnjošću vašeg vozila

Ne postoji bolji izbor za vašu Honda Jazz (2008-2014) od Tepih patosnica koje je precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem automobilu. Svojim kvalitetnim materijalom i pažljivo prilagođenim dizajnom, ove patosnice pružaju savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Uverite se sami u njihovu kvalitet tako što ćete naručiti svoj set Tepih patosnica Honda Jazz (2008-2014) danas. Zaštitite svoj pod i pružite svom vozilu novi izgled!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja