рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford Mondeo (2014-)

2.500 рсд

SKU: GTC6623 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FORD MONDEO (2014-)

NAPOMENA: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Tepih patosnice Ford Mondeo (2014-) su napravljene da zadovolje sve vaše potrebe za zaštitom podova u vašem automobilu. Sa njima, vaš automobil će biti zaštićen od prljavštine, vlage i ostalih oštećenja koje mogu nastati tokom vožnje. Ove tepih patosnice su pravi izbor za vozače koji cene kvalitet i žele da njihov automobil bude održavan i čist.

Kvalitetan materijal i precizno uklapanje

Ove tepih patosnice su izrađene od kvalitetnog materijala koji pruža izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na uslove u kojima vozite, tepih patosnice će zadržati svoj oblik i funkcionalnost. Materijal je ujedno i udoban na dodir, pružajući vam prijatan osećaj pri svakom ulasku u automobil.

Jedna od ključnih karakteristika ovih tepih patosnica je njihovo precizno uklapanje za vaš tip automobila – Ford Mondeo (2014-). Njihov oblik i dimenzije su pažljivo dizajnirani kako bi se savršeno uklopili u pod vozila. Na taj način, tepih patosnice će pružiti potpunu zaštitu celom području, doprinoseći očuvanju izgleda i vrednosti vašeg automobila.

Fiksatori za sigurnost

Jedna od pogodnosti koje nude ove tepih patosnice su fiksatori koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. To znači da možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje, bez obzira na to koliko često ulazite i izlazite iz automobila. Fiksatori su fabrički predviđeni i pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje.

SET tepih patosnica po povoljnoj ceni

Navedena cena je za jedan set tepih patosnica. Set tepih patosnica uključuje potrebne komade kako biste pokrili sve površine podova u svom Ford Mondeu (2014-). Ne morate brinuti o dodatnim troškovima jer je cena seta veoma povoljna u odnosu na kvalitet i funkcionalnost koje pružaju tepih patosnice.

Pogledajte kompletnu ponudu

U našoj ponudi takođe možete pronaći gume i druge vrste patosnica. Za sve dodatne informacije i zahtevane dimenzije, slobodno nas kontaktirajte putem OXO MARKET platforme.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno uklapanje za Ford Mondeo (2014-)
  • Fiksatori za sprečavanje klizanja
  • Set tepih patosnica po povoljnoj ceni

Naručite svoje tepih patosnice Ford Mondeo (2014-) danas!

Sada je pravo vreme da zaštitite podove svog Ford Mondea (2014-) i obezbedite udobnu i čistu vožnju za sebe i vaše putnike. Poručite svoje tepih patosnice danas i uživajte u njihovoj kvaliteti, funkcionalnosti i preciznom uklapanju.

(OXO MARKET)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja