рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford Focus II (2005-2010)

2.500 рсд

SKU: GTC6628 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FORD FOCUS II (2005-2010)

Izuzetno kvalitetne patosnice koje se savršeno uklapaju u vaš automobil

Tepih patosnice su neophodan dodatak za vaš Ford Focus II (2005-2010) koji će vam pružiti zaštitu i udobnost tokom vožnje. Ove patosnice su proizvedene sa visokom preciznošću kako bi savršeno pristajale vašem vozilu.

Tipke patosnica koje pokrivaju vaš pod

Naše tepih patosnice su tipske i originalne, izrađene prema specifikacijama vašeg vozila. To znači da će se savršeno uklopiti i pružiti potpunu zaštitu vašem podu od prašine, blata i ostalih nečistoća. Nema više brige o prljavim podovima, jer će tepih patosnice zadržati sve nečistoće na sebi.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Naše tepih patosnice su napravljene od vrhunskog materijala koji garantuje dugotrajnu upotrebu. Tepih patosnice su izuzetno izdržljive i otporne na habanje. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, ove patosnice će zadržati svoj prvobitni izgled i kvalitet.

Fiksatore za sigurno i stabilno postavljanje

Jedinstvena karakteristika naših tepih patosnica je prisustvo fiksatora. Ovi fiksatori sprečavaju klizanje patosnica nakon postavljanja, čime obezbeđuju sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Ne morate se brinuti da će se patosnice pomerati ili izazvati bilo kakve neprijatnosti prilikom vožnje. Fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Jednostavna montaža i održavanje

Montaža tepih patosnica je veoma jednostavna i možete je obaviti sami bez ikakvih problema. Samo postavite patosnice na pod svojeg automobila i fiksirajte ih po potrebi.

Takođe, ove patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Možete ih lako skinuti, istresti prljavštinu i blato, a zatim ih očistiti vodom i neutralnim deterdžentom. Tako će vaše tepih patosnice uvek izgledati kao nove.

Kompletna ponuda gumenih i tepih patosnica

Osim tepih patosnica za Ford Focus II (2005-2010), nudimo i širok asortiman gumenih i tepih patosnica za različite modele vozila. U našoj ponudi možete pronaći patosnice za sve vrste automobila, brinući se o njihovoj kvalitetnoj zaštiti.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni materijal
  • Precizno dizajnirane za vaš automobil
  • Sigurno i stabilno postavljanje

Ne propustite priliku da obezbedite svoj automobil najkvalitetnijim tepih patosnicama. Kupite ih odmah i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu i funkcionalnost!

[INSERT CALL TO ACTION HERE]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja