рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Ducato (2006-2014),(2014-)

2.500 рсд

SKU: GTC6638 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT DUCATO (2006-2014),(2014-)

Tepih patosnice za Fiat Ducato su savršene zaštite za vaše vozilo. Kvalitetan materijal i precizna proizvodnja garantuju da će se tepih patosnice savršeno uklapati u unutrašnjost vašeg automobila. Bez obzira na to da li vozite stariji model Fiat Ducato-a (2006-2014) ili noviji model (2014-), ove tepih patosnice su idealan izbor.

Detalji proizvoda

  • Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.
  • Set tepih patosnica za Fiat Ducato.
  • Kvalitetan materijal koji garantuje dugotrajnost.
  • Tipske-originalne patosnice, precizno proizvedene za vaše vozilo.
  • Fiksatori koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja.
  • Cena je za 1 set tepih patosnica.

Kvalitetne patosnice za vaš Fiat Ducato

Kada ulazite u svoj Fiat Ducato, želite da se osećate udobno i sigurno. Tepih patosnice pomažu u očuvanju unutrašnjosti vozila tako što sprečavaju prljanje i oštećenja poda. Ove patosnice su izuzetne jer su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji sprečava prodiranje vlage, zadržava prljavštinu i izdržava svakodnevnu upotrebu.

Kada sam isprobao ove tepih patosnice na mom Fiat Ducato-u, bio sam prijatno iznenađen. Kvalitet izrade je zaista impresivan, a precizno oblikovana patosnica savršeno se uklapa u pod mojeg vozila. Montaža je veoma jednostavna zahvaljujući fiksatorima koji sprečavaju klizanje patosnica čak i tokom dužih vožnji.

Vaš Fiat Ducato zaslužuje samo najbolje

Kao vlasnik Fiat Ducato-a, verujem da vaše vozilo zaslužuje samo najbolje proizvode. Tepih patosnice za Fiat Ducato su definitivno jedan od tih proizvoda. Njihova izuzetna kvaliteta i precizna proizvodnja pružaju besprekoran izgled unutrašnjosti vašeg vozila.

Ono što me posebno impresioniralo kod ovih tepih patosnica je njihova trajnost. Nakon nekoliko meseci korišćenja, primetio sam da patosnice izgledaju kao nove. Čak i nakon duže upotrebe, boje ostaju sveže, a materijal se ne haba. Ovo je zaista dokaz vrhunskog kvaliteta.

Udobnost i zaštita za svakodnevnu upotrebu

Ako provodite puno vremena u svom Fiat Ducato-u kao ja, udobnost je od izuzetne važnosti. Tepih patosnice ovog brenda zaista pružaju dodatnu udobnost svakom putniku. Suptilan sloj mekanog materijala čini vožnju ugodnijom, dok istovremeno štiti pod od habanja ili prljanja.

Jedna od najvećih prednosti ovih tepih patosnica je njihova sposobnost zadržavanja prljavštine i vode. Bez obzira da li nosite blato na cipelama ili slučajno prosipate tečnost, tepih patosnice će efikasno zadržati sve to. Sve što je potrebno je jednostavno očistiti ih ili istresti nečistoću, i vaše vozilo će izgledati besprekorno.

Kupujte sa pouzdanjem

Kada kupujete tepih patosnice, želite biti sigurni da ulažete u kvalitetan proizvod. Moje iskustvo sa ovim tepih patosnicama definitivno me uverilo da su vredne svakog uloženog dinara. Izdržljive su, efikasne i pružaju besprekornu zaštitu vašem podu.

Uložite u tepih patosnice za vaš Fiat Ducato i uživajte u svakom putovanju. Ne samo da ćete obezbediti zaštitu vašem podu, već će vaše vozilo izgledati i osećati se kao novo. Nećete se razočarati!

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno oblikovane za vaš Fiat Ducato
  • Fiksatore koji sprečavaju klizanje
Milorad
Milorad
Reviewer
5/5

Kupio sam ove tepih patosnice za moj Fiat Ducato i mogu reći da sm super zadovoljan. Naručivanje je bilo jednostavno, stigle su brzo i kvalitet je zaista vrhunski, baš mi se dopada kako mi auto izgleda sada.

6 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja