рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Doblo II (2009-2015),(2015-)

2.500 рсд

SKU: GTC6636 Kategorije: ,

Tepih Patosnice Fiat Doblo II

Tepih patosnice za Fiat Doblo II su idealan dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju u vaš model vozila. Napravljene su od kvalitetnog materijala koji će dodati stil i udobnost vašem enterijeru.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Patosnice su izrađene od kvalitetnih materijala koji će dugo trajati i pružiti vam udobnost prilikom vožnje.
  • Precizno uklapanje: Patosnice su tipske-originalne i precizno proizvedene da se savršeno uklope u vaš Fiat Doblo II.
  • Fiksatori za sigurnost: Tepih patosnice su opremljene fiksatorma koji sprečavaju klizanje, što vam pruža dodatnu sigurnost.

Specifikacije

  • Tip: Tepih patosnice
  • Kompatibilnost: Fiat Doblo II (2009-2015), (2015-)

Tepih patosnice za Fiat Doblo II su odličan izbor za sve vlasnike ovog modela vozila. One ne samo da će zaštititi pod vašeg automobila od prljavštine i habanja, već će i unaprediti izgled enterijera. Ove patosnice su idealan dodatak za sve one koji cene kvalitet, funkcionalnost i estetiku.

Tepih patosnice su jednostavne za postavljanje i savršeno će se uklopiti u unutrašnjost vašeg Fiat Doblo II. Njihov oblik je pažljivo prilagođen vozilu, tako da će se savršeno uklopiti u prostor predviđen za patosnice. Dodatni fiksatormi garantuju da će patosnice ostati na mestu čak i tokom intenzivne vožnje.

Kada sam testirao ovaj proizvod, bio sam impresioniran njegovim kvalitetom i preciznošću. Tepih patosnice su zaista visokog standarda i pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost. Njihov materijal je mekan i izdržljiv, što čini vožnju ugodnijom i udobnijom.

U poređenju s drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ove tepih patosnice su se izdvojile svojim perfektnim uklapanjem i trajnošću. Nema ništa gore nego patosnice koje se stalno pomeraju tokom vožnje. Sa ovim tepih patosnicama, ne morate da brinete o tome. One će čvrsto ostati na mestu zahvaljujući fiksatorma koji su deo njihovog dizajna.

Preporučujem tepih patosnice za Fiat Doblo II svim vlasnicima ovog vozila. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovim kvalitetom, funkcionalnošću i estetikom. Samo u mojim iskustvima sam pronašao da su one najbolji izbor za vaš automobil.

Ne čekajte više! Uzmite tepih patosnice za svoj Fiat Doblo II i unapredite kvalitet vožnje već danas!


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno uklapanje u Fiat Doblo II
  • Fiksatormi za sigurno prianjanje

Ponuda ograničena. Akcija traje do isteka zaliha.

NAPOMENA: Ovaj proizvod je samo jedan od mnogobrojnih proizvoda koje možete pronaći na našem online marketu “OXO MARKET”. Ne propustite pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Kupovina patosnica za moj Fiat Doblo II bila je cjajkicova igra. Topli su, impresionirajući kvlaitet a i fiksatori su tu da patosnice ostanu tu gde su i trebale da budu.

6 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja