рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Croma (2005-2011)

2.500 рсд

SKU: GTC6590 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT CROMA (2005-2011)

Precizno dizajniran da se savršeno uklopi u vaš automobil

Tepih patosnice su ključni dodatak koji će unaprediti vašu vožnju i očuvati enterijer vašeg vozila. Sa tepih patosnicama za Fiat Croma (2005-2011), dobićete proizvod vrhunskog kvaliteta koji je precizno dizajniran da se savršeno uklopi u vas automobil.

Odličan materijal za dugotrajnu upotrebu

Naša tepih patosnica je napravljena od visokokvalitetnog materijala koji pruža izdržljivost i trajnost. Ne samo da će vašu unutrašnjost zaštititi od prljavštine, vlage i habanja, već će i estetski poboljšati izgled vašeg vozila.

Precizna izrada za savršeno prianjanje

Tepih patosnice su tipske, originalne i precizno proizvedene da se savršeno poklope sa podom vašeg vozila. Ne samo da će pružiti punu prekrivnost, već će se i sigurno pričvrstiti za pod automobila zahvaljujući fikserima. Fikseri obezbeđuju da patosnice ostanu na mestu i ne klize tokom vožnje.

Dodatna pogodnost

Tepih patosnice za Fiat Croma (2005-2011) dostupne su po vrlo pristupačnoj ceni. Cena je za kompletni set tepih patosnica, uključujući obe patosnice za prednje i zadnje sedište.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni materijal za dugotrajnu upotrebu
  • Precizna izrada za savršeno prianjanje
  • Pristupačna cena

Ukoliko želite da poboljšate izgled vašeg automobila i zaštitite unutrašnjost od prljavštine i habanja, preporučujem tepih patosnice za Fiat Croma (2005-2011). Uverite se u njihovu kvalitet i funkcionalnost tako što ćete ih dodati u svoju korpu i naručiti već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja