рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Bravo (2007-)

2.500 рсд

SKU: GTC6589 Kategorije: ,

Tepih patosnice Fiat Bravo (2007-)

Napravljene po meri za vaš Fiat Bravo

Tepih patosnice Fiat Bravo (2007-) su idealan izbor za sve vlasnike ovog automobila. Izrađene su od kvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u vaše vozilo. Sa ovim tepih patosnicama, vaš Fiat Bravo će dobiti jedinstveni izgled i zaštitu od prljavštine i habanja.

Kvalitetan materijal za trajnost i udobnost

Ove tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i udobnost pri upotrebi. Materijal je pažljivo odabran kako bi pružio maksimalnu zaštitu poda vašeg automobila.

Precizno proizvedene za savršeno uklapanje

Tepih patosnice su tipske i originalne, što znači da su posebno dizajnirane za vaš Fiat Bravo (2007-). One se savršeno uklapaju u pod vašeg vozila, čime se garantuje da će pružiti potpunu pokrivenost i zaštitu.

Fiksatori za sigurnost i stabilnost

Ove tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Na taj način, možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati čvrsto na mestu tokom vožnje. Fiksatori su postavljeni na mestima gde su fabrički predviđeni, obezbeđujući optimalnu stabilnost.

Dostupne po pristupačnoj ceni

Cena koja je navedena je za set tepih patosnica, koji uključuje sve potrebne komade za prednje i zadnje sedište. Ove tepih patosnice su odličan dodatak za vaš Fiat Bravo (2007-), po pristupačnoj ceni.

Pogledajte i druge modele patosnica

Uz ove tepih patosnice, takođe možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za brojne druge modele automobila. Tu ćete pronaći različite opcije i dizajne koji će zadovoljiti vaše potrebe.


Prednosti

  • Izrađene po meri za Fiat Bravo (2007-)
  • Kvalitetan materijal za trajnost i udobnost
  • Precizno proizvedene za savršeno uklapanje

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Autorizovani prodavac: OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja