рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Dacia Sandero (2012-2019)

2.500 рсд

SKU: GTC6671 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DACIA SANDERO (2012-2019)

Tepih patosnice Dacia Sandero (2012-2019) su perfektni dodatak za vaš automobil. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i dizajnirane tako da se savršeno uklapaju za vaš tip vozila. Ove tepih patosnice su originalne i tipske, napravljene da savršeno pokriju pod vašeg vozila.

Kvalitetan materijal

Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala koji pruža izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Ovaj materijal ne samo da će zaštititi pod vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja, već će i dodati notu elegancije enterijeru vašeg automobila. Dizajniran je tako da bude otporan na habanje i lako se održava, što znači da će vaše tepih patosnice uvek izgledati kao nove.

Precizno uklapanje

Tepih patosnice su precizno izrađene kako bi se savršeno uklopile za vaš model Dacia Sandero (2012-2019). Nikada više nećete morati da se borite sa nepraktičnim univerzalnim patosnicama koje ne odgovaraju očekivanjima. Ove tepih patosnice su pravljenje samo za vaš tip automobila, tako da se idealno uklapaju i pokrivaju svaku površinu poda.

Fiksatori za sigurnost

Da biste obezbedili dodatnu sigurnost tokom vožnje, ove tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji sprečavaju klizanje nakon montaže. Možete biti potpuno sigurni da će tepih patosnice ostati na mestu čak i tokom vožnje u zahtevnim uslovima. Fiksatori su fabrički predviđeni i dizajnirani tako da pruže optimalnu funkcionalnost.

Odgovarajući dizajn

Slika koju vidite je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet tepih patosnica. Oblik patosnice će se precizno prilagoditi vašem automobilu. Tepih patosnice su dostupne za različite modele vozila, uključujući Dacia Sandero (2012-2019). Možete biti sigurni da će patosnice biti savršeno prilagođene vašem vozilu.

Cena i ponuda

Navedena cena je za 1 set tepih patosnica. Takođe, imamo i širok izbor drugih gumene i tepih patosnica. Posetite našu kompletnu ponudu da biste pronašli idealnu opciju za vaše vozilo. Ne samo da ćete dobiti vrhunski kvalitet, već ćete dobiti i odličan izbor po povoljnoj ceni.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet tepih patosnica
  • Precizno uklapanje za Dacia Sandero (2012-2019)
  • Fiksatori za sigurnost

Nemojte čekati, nabavite tepih patosnice za vaš Dacia Sandero (2012-2019) i uživajte u dodatnoj udobnosti i zaštiti za vaš automobil. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i osigurajte sebi vrhunski kvalitet koji zaslužujete.

Napomena: Slika prikazuje ilustrativan prikaz tepih patosnica. Oblik patosnice će se prilagoditi vašem tipu automobila

Zoran
Zoran
Reviewer
5/5

Super stvar! Tepih patosnice za moj Dacia Sandero su savršene, izgledaju baš vip, tapicerija mi izgleda ko nova. Bilo je lako za poručivanje i stigle su brzo, svaka čast za sve!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja