рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Dacia Duster (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6602 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DACIA DUSTER (2017-)

Tepih patosnice za vaš automobil

Da li vam se dešava da prljavština, blato ili voda dospeju na pod vašeg automobila? Da li želite da zaštitite unutrašnjost vozila od oštećenja? U tom slučaju, imamo pravo rešenje za vas – Tepih patosnice Dacia Duster (2017-).

Ove tepih patosnice su specijalno dizajnirane za vaš tip vozila. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, precizno se uklapaju za vaš automobil, pružajući optimalnu zaštitu poda vozila. Njihov oblik i veličina su pažljivo prilagođeni specifikacijama Dacia Duster modela (2017-), tako da se savršeno uklapaju u svaki detalj enterijera.

Kvalitetne i praktične

Tepih patosnice Dacia Duster (2017-) su izuzetno kvalitetne i pružaju dugotrajnu zaštitu za pod vašeg vozila. Izrađene od visokokvalitetnog materijala, ove tepih patosnice pružaju mekoću i udobnost pri svakom koraku. Kvalitetni materijal je otporan na habanje i lako se čisti, što znači da će vaša vozila uvek izgledati kao novo.

Patosnice su tipske-originalne, što znači da su precizno proizvedene da se savršeno poklapaju sa podom vozila za koje su namenjene. Nećete morati da se brinete o tome da li će se patosnice savijati ili sklizati, jer su napravljene tako da savršeno prijanjaju uz podne površine.

Osigurajte sigurnu vožnju

Neka sigurnost u vožnji bude vaš prioritet. Tepih patosnice Dacia Duster (2017-) dolaze sa fikserima koji sprečavaju klizanje patosnica posle montiranja. Ovi fikseri su postavljeni na mestima gde je to fabrički predviđeno, što znači da će patosnice ostati na svom mestu, bez obzira na uslove vožnje.

Jednostavna instalacija

Montaža tepih patosnica je veoma jednostavna. Samo ih postavite na deo poda gde želite da ih koristite i fikserima ih pričvrstite. Nema potrebe za sečenjem ili korišćenjem dodatnih alata. Sve što vam je potrebno je nekoliko minuta vašeg vremena i rezultat će biti besprekoran izgled vašeg automobila.

Prednosti:

  • Izrađene od visokokvalitetnog materijala
  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Otporne na habanje i lako se čiste
  • Fikseri sprečavaju klizanje patosnica
  • Jednostavna instalacija

Naručite svoj set Tepih patosnica Dacia Duster (2017-) danas i osigurajte zaštitu i udobnost za vaš automobil. Vaša sreća i sigurnost u vožnji su nam na prvom mestu!

[Button] NARUČITE SADA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja