рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen Xsara Picasso (2003-2010)

2.500 рсд

SKU: GTC6598 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN XSARA PICASSO (2003-2010)

Kvalitetne tepih patosnice za vaše vozilo

Tepih patosnice Citroen Xsara Picasso su idealan izbor za ljubitelje automobila koji žele da zaštite pod svog vozila na elegantan i praktičan način. Izuzetnog kvaliteta i precizno dizajnirane za vaš tip automobila, ove tepih patosnice će vam pružiti maksimalnu zaštitu i udobnost tokom vožnje.

Originalan dizajn, precizno prilagođen vašem vozilu

Tepih patosnice su proizvedene kao tipske-originalne, što znači da su posebno dizajnirane da savršeno odgovaraju za Citroen Xsara Picasso model (2003-2010). Njihov oblik i dimenzije su tačno usklađeni sa konkretnim automobilom, pružajući vam idealan oblik patosnica za vaše vozilo.

Kvalitetan materijal za dugotrajnost i funkcionalnost

Ove tepih patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji pruža izuzetnu izdržljivost i funkcionalnost. Tepih materijal omogućava lako održavanje i čišćenje, dok istovremeno pruža prijatan osećaj pod nogama tokom vožnje. Vašim nogama će biti prijatno čak i na dugim putovanjima.

Sigurnost vožnje i sprečavanje klizanja

Tepih patosnice Citroen Xsara Picasso poseduju fiksatore koji sprečavaju njihovo klizanje nakon montiranja. Ovo je posebno važno jer vam omogućava sigurniju vožnju, bez potrebe za neprekidnim prilagođavanjem patosnica tokom vožnje. Fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što garantuje stabilnost patosnica tokom čitave vožnje.

Jasan izbor – jedan set tepih patosnica

Navedena cena je za jedan set tepih patosnica, što znači da dobijate patosnice za obe strane svog vozila. Ne morate brinuti o individualnoj kupovini za vozačevo ili suvozačevo sedište – u kompletu dobijate sve što vam je potrebno za kompletnu zaštitu podova u vašem vozilu. Ovaj jednostavan izbor vam štedi vreme i novac.

Odaberite najbolje za svoje vozilo

Ako želite da dodate dodatnu vrednost i funkcionalnost svom vozilu, Tepih patosnice Citroen Xsara Picasso su pravi izbor za vas. Uz njih ćete dobiti zaštitu i udobnost koju zaslužujete, dok istovremeno doprinosite estetici unutrašnjosti svog automobila.

Prednosti

  • Precizno dizajnirane patosnice za vaš Citroen Xsara Picasso (2003-2010)
  • Kvalitetan materijal za dugotrajnost i udobnost tokom vožnje
  • Fiksatori koji sprečavaju klizanje patosnica i pružaju sigurniju vožnju

Nabavite svoje Tepih patosnice Citroen Xsara Picasso danas i pružite svom vozilu najbolju zaštitu i udobnost!

Prikazane slike su ilustrativnog karaktera i prikazuju kvalitet patosnice. Oblik patosnice će se razlikovati u zavisnosti od tipa vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja