рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen C4 (2010-2018)

2.500 рсд

SKU: GTC6679 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN C4 (2010-2018)

Kvalitetne tepih patosnice za vaš Citroen C4

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom u vašem vozilu. Patosnice su tipske-originalne, precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.

Odlična zaštita i estetika

Pored toga što će vaš automobil izgledati lepše s tepih patosnicama, one takođe pružaju odličnu zaštitu za podne površine. Bez obzira na to da li je u pitanju prašina, blato ili nešto drugo, tepih patosnice sprečavaju oštećenja koja mogu nastati prilikom ulaska ili izlaska iz vozila.

Jednostavno održavanje

Tepih patosnice su veoma praktične kada je reč o čišćenju. Možete ih jednostavno izvaditi iz vozila i očistiti od prljavštine ili prosuti tečnosti. Materijal od kojeg su napravljene omogućava brzo sušenje, tako da se ne morate brinuti da će ostati vlažne ili neprijatnog mirisa.

Montaža i fiksatori

Montaža tepih patosnica jednostavna je i ne zahteva nikakve posebne veštine. Samo ih postavite na odgovarajuća mesta u vozilu, prilagodite ih i spremni ste. Tepih patosnice takođe poseduju fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Pogledajte kompletnu ponudu

Ne zaboravite da pogledate kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje imamo u našoj prodavnici. Sigurni smo da ćete pronaći prave patosnice za vaše vozilo.


Prednosti

  • Kvalitetan materijal
  • Precizno se uklapaju na vaš Citroen C4
  • Pružaju odličnu zaštitu podne površine

Za najbolje iskustvo i zaštitu svog vozila, preporučujem vam da istražite našu ponudu tepih patosnica za Citroen C4. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovim kvalitetom i funkcionalnošću.

Ne oklevajte, nabavite svoje tepih patosnice danas i uživajte u svežem izgledu i zaštiti svog automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja