рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen C3 (2005-2008)

2.500 рсд

SKU: GTC6669 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN C3 (2005-2008)

Visokokvalitetne tepih patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Uz tepih patosnice Citroen C3 (2005-2008), dobićete proizvod vrhunskog kvaliteta koji će savršeno odgovarati vašem automobilu. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala, pružajući vam izuzetnu izdržljivost i trajnost.

Precizno dizajnirane za maksimalnu prilagodljivost

Tepih patosnice su pažljivo dizajnirane uzimajući u obzir sve detalje vašeg vozila. Bez obzira na tip automobila koji vozite, ove tepih patosnice će se precizno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Sa svojim savršeno prilagođenim oblikom, ove patosnice će maksimalno pokriti pod vašeg vozila i zaštiti ga od prljanja i habanja.

Vrhunski materijal za vrhunsku udobnost

Kvalitetan materijal od kojeg su izrađene ove tepih patosnice pruža izuzetan osećaj udobnosti prilikom vožnje. Vaša stopala će biti u dodiru sa mekanom i prijatnom površinom, omogućavajući vam da se opustite i uživate u vožnji. Takođe, ovaj materijal je izuzetno lagan za održavanje, što znači da možete zaboraviti na mukotrpan posao čišćenja patosnica.

Fiksatori za sigurno i stabilno postavljanje

Tepih patosnice Citroen C3 (2005-2008) poseduju fiksatore koji se lako montiraju i sprečavaju klizanje patosnica nakon postavljanja. Bez obzira na to kako vozite, ove patosnice će ostati čvrsto na svom mestu, pružajući vam sigurnost i stabilnost dok ste za volanom. Fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera

Navedena cena je za 1 set tepih patosnica. Naša ponuda takođe obuhvata i gumeni patosnice, pa vam preporučujemo da pogledate kompletnu ponudu i odaberete najbolje opcije za svoje vozilo.

Prednosti

  • Visokokvalitetan materijal
  • Precizan oblik koji se savršeno uklapa u unutrašnjost vozila
  • Fiksatori za sigurno postavljanje

Osvrnimo se na sve prednosti ovih tepih patosnica Citroen C3 (2005-2008). Sa visokokvalitetnim materijalom, ove patosnice će vam pružiti dugotrajnost i izdržljivost. Njihov precizan oblik garantuje maksimalno pokrivanje poda vašeg vozila, pružajući vam zaštitu od prljanja i habanja. Isto tako, fiksatori na ovim patosnicama čine ih sigurnim i stabilnim, sprečavajući njihovo klizanje nakon montaže.

Narudžbom ovih tepih patosnica dobićete proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Uživajte u vožnji sa dodatnim komforom koji vam pružaju ove patosnice! Ne propustite priliku da poboljšate izgled i funkcionalnost svog vozila.

Naručite svoje tepih patosnice Citroen C3 (2005-2008) danas i uživajte u kvalitetu i udobnosti koje vam pružaju!


Prednosti:
– Visokokvalitetan materijal
– Precizan oblik koji se savršeno uklapa u unutrašnjost vozila
– Fiksatori za sigurno postavljanje

Petar
Petar
Reviewer
5/5

Prezadovoljan sam sa novim tepih patosnicama za moj Citroen C3, stvarno se savršeno uklopile u unutrašnjost mog autića. Kupovina je bila veoma laka a sada moj auto izgleda ko nov, sve pohvale za ovaj proizvod!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja