рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Patosnice gumene Range Rover Sport (2013-) – Lampa 24486

5.200 рсд

SKU: GTC2173 Kategorije: ,

PATOSNICE GUMENE RANGE ROVER SPORT (2013-) – LAMPA 24486

Gumene patosnice za Range Rover Sport – praktičnost, kvalitet i izdržljivost

Gumene patosnice su nezaobilazan dodatak za vaš Range Rover Sport. Dizajnirane su tako da pruže udobnost i zaštitu u svim vremenskim uslovima. Bez obzira da li je napolju kiša, blato, sneg ili prljavština, ove patosnice će obezbediti čist i suv pod za vaše vozilo.

Zaštita u svim uslovima

Sa visokom ivicom, gumene patosnice zadržavaju vodu, prljavštinu i blato. Ne morate brinuti da ćete uneti mokro ili prljavo na pod vašeg Range Rover Sporta, jer ove patosnice pružaju efikasnu zaštitu od prodora vlage i nečistoće.

Visokokvalitetna guma zadovoljava evropske standarde

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja zadovoljava sve evropske standarde. To znači da su ove patosnice izuzetno izdržljive i dugotrajne. Bez obzira na to koliko često ulazite i izlazite iz vašeg vozila, ove patosnice će vas dugo služiti bez ikakvog oštećenja.

Patosnice koje mirišu na vanilu

Da, dobro ste pročitali! Gumene patosnice za Range Rover Sport imaju prijatan miris vanile. Ovaj detalj dodatno doprinosi vašem užitku u vožnji. Pored toga, ove patosnice imaju neklizajuće dno koje osigurava siguran korak prilikom ulaska i izlaska iz vozila.

Lako održavanje

Gumene patosnice su vrlo jednostavne za čišćenje. Možete ih jednostavno izvaditi iz vozila i očistiti vodom i sapunom. Bez obzira na to koliko su prljave, trudite se da ove patosnice uvek očistite prema uputstvu proizvođača kako biste održali njihovu dugotrajnost i estetski izgled.

Idealne patosnice za vaš Range Rover Sport

Ukoliko želite da zaštitite pod svog Range Rover Sporta i pružite svežinu i estetiku svom vozilu, gumene patosnice su pravi izbor za vas. Sa njima ćete se osećati sigurno i udobno, bez brige o oštećenju poda prilikom ulaska i izlaska iz vozila.

NAPOMENA: Navedena cena je za kompletnu garnituru od 4 komada.

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetna guma
  • Dizajn: Gumena patosnica za Range Rover Sport
  • Dimenzije: Prilagođene za Range Rover Sport (2013-)
  • Miris: Vanila
  • Zemlja uvoza: Italija

Prednosti

  • Izdržljive i kvalitetne: Gumene patosnice zadovoljavaju evropske standarde i pružaju dugotrajnu zaštitu poda vašeg Range Rover Sporta.
  • Zadržavaju vodu i prljavštinu: Visoka ivica gumene patosnice sprečava prodor vlage, prljavštine i blata u vaše vozilo.
  • Jednostavno održavanje: Gumene patosnice se lako čiste vodom i sapunom.

Ne gubite vreme, zaštitite pod svog Range Rover Sporta odmah! Izaberite gumene patosnice koje pružaju udobnost, zaštitu i estetiku u jednom.

Naručite gumene patosnice za Range Rover Sport već danas i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji!

Primetite razliku koju gumene patosnice mogu napraviti u vašem vozilu! Uverite se sami!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja