рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822

5.500 рсд

SKU: GTC1210 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE SCANIA R I S (2016-) – FROGUM 401822

Kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 su izuzetnog kvaliteta i neiscrpne koristi. Ove autentične patosnice pružaju vrhunsku zaštitu i sigurnost za vaše vozilo, istovremeno pružajući estetski dojam i funkcionalnost. Uz njihov moderni dizajn i vrhunske materijale, ove patosnice su neprocenjivi dodatak za vaš kamion Scania R ili S.

Specifikacija

  • Set gumenih patosnica za kamione Scania R i S (2016-)
  • Sve patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovarajućeg tipa automobila
  • Patosnice su crne boje
  • Set uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice

Napomena: U zavisnosti od modela i tipa automobila, neki setovi mogu sadržavati samo prednje dve patosnice.

Prednosti

  1. Izuzetan kvalitet: Kamionske gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja je visoke gustine, što garantuje dugotrajnu upotrebu. Ojačana struktura i precizne dimezije osiguravaju perfektno pristajanje na vaš Scania R ili S.
  2. Jednostavno održavanje: Gumene patosnice su vrlo jednostavne za čišćenje. Zbog svojih materijala visoke gustine, ne zadržavaju prljavštinu, prašinu ili vlagu, čime održavaju unutrašnjost vašeg vozila čistom i urednom.
  3. Sigurnost: Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno ojačavaju i sprečavaju njihovo pomeranje. To osigurava potpunu stabilnost i sigurnost vozaču i putnicima.

Savršeno pristajanje i zaštita enterijera

Kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 su dizajnirane tako da savršeno pristaju vozilu. Njihova precizna izrada omogućava da se svaka patosnica elegantno uklopi u enterijer vašeg kamiona. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice obezbeđuju da čistoća vašeg vozila bude na najvišem nivou. Bez obzira na to gde putujete ili šta prevozite, vaš enterijer će ostati zaštićen od mrlja, ogrebotina i trošenja.

TUV sertifikat i bezbednost

Kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroga testiranja kvaliteta i bezbednosti. Materijali koji se koriste u proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS). Možete biti sigurni da su ove patosnice sigurne za upotrebu i da ne sadrže štetne supstance.

Zaključak

Ukratko, kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 pružaju izvanrednu zaštitu i estetiku za vaš kamion. Ne samo da odgovaraju savršeno vozilu, već i omogućavaju jednostavno održavanje enterijera. Njihova sigurnost, izdržljivost i bezbednost čine ih neprikosnovenim izborom za svakog vlasnika kamiona Scania R ili S.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Jednostavno održavanje
  • Sigurnost i zaštita unutrašnjosti vozila

Budite brzi i zaštitite svoj kamion odmah!

Naručite kamionske gumene patosnice Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 već danas i iskusite sve njihove prednosti na sopstvenom vozilu. Zaštitite vaš kamion od habanja, pružajući mu estetski dojam i poboljšavajući njegovu sigurnost. S obzirom na njihov kvalitet, ove patosnice su prava investicija koja će vam dugoročno doneti koristi.

Ograničena dostupnost, požurite i naručite svoj set kamionskih gumenih patosnica Scania R i S (2016-) – Frogum 401822 već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja