рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice MAN F90 (1994-) uza kabina – Frogum 0071wk

5.500 рсд

SKU: GTC1549 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE MAN F90 (1994-) UZA KABINA – FROGUM 0071WK

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Moderni dizajn i savršeno pristajanje

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Čistoća i lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Cena: 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Moderni dizajn i savršeno pristajanje
  • Visokokvalitetna guma odobrene bezbednosti

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.


Ako želite da vaš kamion izgleda ne samo lepo, već da ima i funkcionalnu prednost, onda su ove kamionske gumene patosnice pravi izbor za vas. Moje iskustvo sa ovim patosnicama je vrlo pozitivno. U mom testiranju ovih patosnica, primetio sam da su izuzetno kvalitetne i pružaju odličnu zaštitu unutrašnjosti kamiona od prljanja i trošenja. Osim toga, crna boja patosnica se lako uklapa sa enterijerom vozila, dajući mu moderni izgled.

Ono što sam takođe primetio dok sam koristio ove patosnice je njihova jednostavnost održavanja. Ne samo da su lake za čišćenje, već nemaju ni neprijatne mirise koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica. Kvalitetna guma visoke gustine pruža dodatnu fleksibilnost i trajnost ovim patosnicama.

Jedna stvar koja me zaista impresionirala je visina ruba patosnice od 12mm. Ovo je značajna prednost jer obezbeđuje da prljavština ostane na patosnici umesto da se razlije po podu kamiona. Takođe, dodatna ojačanja na vozačevoj patosnici produžavaju vek trajanja patosnica.

Patosnice takođe dolaze sa fikserima koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Njihova tipska proizvodnja garantuje da će savršeno odgovarati vašem kamionu. Ove patosnice su vrhunske kvalitete i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Uz sve ove prednosti, ove kamionske gumene patosnice su izuzetno povoljne. S obzirom na njihov kvalitet i funkcionalnost, smatram da su vredna investicija za vaš kamion.

Uverite se sami u kvalitet ovih patosnica i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Moderni dizajn i savršeno pristajanje
  • Visokokvalitetna guma odobrene bezbednosti

Poručite danas i obezbedite vrhunsku zaštitu za unutrašnjost vašeg kamiona!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja