рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 160 (2002-) – Frogum 00992

5.500 рсд

SKU: GTC1919 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE IVECO EUROCARGO TYP 160 (2002-) – FROGUM 00992

FIZIČKE KARAKTERISTIKE

  • Boja: Crna
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Tip: Tipske patosnice
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u određenim slučajevima samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori: Dodatni fiksatori na prednjim patosnicama radi dodatne stabilnosti i sprečavanja pomeranja

VRHUNSKI KVALITET I PRAKTIČNOST

Kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 160 (2002-) – Frogum 00992 su izuzetnog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu enterijera vašeg kamiona. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Sve do zadnjeg detalja, ove patosnice su pažljivo dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem IVECO Eurocargo kamionu.

DIZAJN I DIMENZIJE

Sa modernim dizajnom i preciznom izradom, ove gumene patosnice su estetski privlačne i pružaju savršeno odgovarajuće dimenzije za vaše vozilo. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa kamiona, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Prednje dve patosnice imaju dodatne fiksatore koji se fabrički ugrađuju radi veće stabilnosti i sprečavanja pomeranja.

ZAŠTITA ENTERIJERA I DUGOTRAJNOST

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, ali istovremeno izuzetno izdržljiva. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice pružaju maksimalnu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, a svaka garnitura savršeno odgovara tipu kamiona za koji je proizvedena.

LAKO ODRŽAVANJE I BEZBEDNOST

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za gume lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice potpuno bezbedne za korišćenje.

POVERENJE I KVALITET

Kada je u pitanju zaštita enterijera vašeg kamiona, ne želite da se kompromitujete. Sa Kamionskim gumenim patosnicama IVECO Eurocargo typ 160 (2002-) – Frogum 00992, dobijate vrhunski kvalitet, pouzdanost i izuzetnu izdržljivost. Ove patosnice su proizvedene u Poljskoj, zemlji sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji automobilskih dodataka.

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet i dugotrajnost
  • Savršeno odgovarajuće dimenzije za vaš IVECO Eurocargo kamion
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine pruža punu zaštitu enterijera
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Dodatni fiksatori za veću stabilnost (gde je to fabrički predviđeno)
  • Poverenje u proizvod iz Poljske

Naručite Kamionske gumene patosnice IVECO Eurocargo typ 160 (2002-) – Frogum 00992 i obezbedite vrhunsku zaštitu enterijera vašeg kamiona!

[PRODAJNI CTA]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja