рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice DAF LF 55 (2002-) – Frogum 00791

5.500 рсд

SKU: GTC1928 Kategorije: ,

Kamionske gumene patosnice DAF LF 55 (2002-) – Frogum 00791

Kvalitetne patosnice za vaš kamion

Uživajte u udobnosti i zaštiti

U potrazi ste za kvalitetnim patosnicama za vaš kamion DAF LF 55 (2002-)? Ne tražite dalje jer imamo savršeno rešenje za vas – kamionske gumene patosnice Frogum 00791. Ove patosnice su visokog kvaliteta i ne otpuštaju neprijatne mirise koji često prate jeftinije modele.

Precizno izrađene za vaše vozilo

Sve gumene patosnice su u potpunosti tipske i originalne, pa možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem DAF LF 55 (2002-) kamionu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Napomena: U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Moderan dizajn i izdržljivost

Frogum 00791 kamionske patosnice su modernog dizajna i izrađene su sa posebnom pažnjom prema preciznim dimenzijama. Njihov elegantan izgled će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg kamiona. Dodatno, prednje dve patosnice poseduju fiksatore koji sprečavaju pomeranje i dodatno ih učvršćuju. Ojačana patosnica za vozača, sa povećanom trajnošću, osigurava dugotrajnu upotrebu.

Jednostavno održavanje, bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Sve što vam je potrebno je malo vode i sapuna da biste ih očistili. Takođe, nećete imati problem sa neprijatnim mirisom gume koji često prati jeftinije patosnice. Kvalitetna guma visoke gustine garantuje njihovu dugotrajnost.

Sigurnost i sertifikacija

Frogum 00791 gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su u skladu sa bezbednosnim standardima Evropske Unije. Naša firma vam pruža samo proverene proizvode sa najboljim performansama.

Cena i poreklo

Navedena cena je za kompletan set gumenih patosnica. Ove patosnice su proizvedene u Poljskoj.

Pregled ponude

Svakako pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršen proizvod za vaše vozilo.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizno izrađene za vaš DAF LF 55 (2002-) kamion
  • Jednostavno održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje
  • Ojačana patosnica za vozača
  • Moderan dizajn
  • Visina ruba od 12mm za dodatnu čistoću
  • Sertifikovane i sigurne
  • Povoljna cena u odnosu na kvalitet

Uživajte u udobnosti i zaštiti svojih kamionskih patosnica sa Frogum 00791 modelom. Ne čekajte, poručite ih odmah i uverite se sami u njihovu izuzetnost!

Napomena: Poštujemo Vašu privatnost i zato ne pratimo niti čuvamo podatke o posetiocima. Poručivanje patosnica vršite direktno na našem sajtu OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja