рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Vento (1992-1997) – Zubri 251269

3.780 рсд

SKU: GTC1116 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW VENTO (1992-1997) – Zubri 251269

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš VW Vento

 • Automatsko prihvaćanje poprečnih konektora za bolje prianjanje
 • Napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine
 • Precizno izrađene za vaš VW Vento (1992-1997)
 • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji (u zavisnosti od modela automobila)

Specifikacije

 • Visina ruba: 12mm
 • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje patosnice
 • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za dugotrajnost
 • Sertifikovane od TUV-a
 • Materijali su bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije
 • Zemlja porekla: Češka

Gumenim patosnicama možete osigurati čistoću i atraktivan izgled unutrašnjosti svog automobila.

Uživajte u udobnoj vožnji u vašem VW Ventu uz gumene patosnice visokog kvaliteta od brenda Zubri. Sve gumene patosnice su originalne, tipske i nedvosmisleno odgovaraju vašem VW Ventu između 1992. i 1997. godine. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje, dok neki modeli mogu sadržati samo prednje dve.

Uz gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu, možete biti sigurni da ćete imati ne samo praktične, već i vrhunski dizajnirane patosnice. Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je veoma fleksibilna i dugotrajna. Možete se osloniti na njihovu izdržljivost i mogućnost da izdrže svakodnevnu upotrebu.

Dodatni fiksatori na prednjim patosnicama dodatno obezbeđuju čvrstu vezu sa podom i sprečavaju njihovo klizanje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Pored praktičnosti i kvaliteta, gumene patosnice takođe se ističu i svojim estetskim izgledom. Savršeno se uklapajući u enterijer vašeg automobila, one takođe pružaju zaštitu i održavaju čistoću poda. Visina ruba od 12mm obezbeđuje da prašina, prljavština i tečnosti ostanu na patosnicama, čuvajući tako unutrašnjost vašeg vozila.

Ove gumene patosnice su jednostavne za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume kao neki jeftiniji modeli patosnica. Takođe imaju TUV sertifikat koji garantuje njihovu kvalitet i bezbednost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoј od strane Evropske Unije.

Ne gubite vreme i obezbedite vašem Volkswagenu Vento (1992-1997) dodatnu udobnost, zaštitu i eleganciju. Sa ovim gumem patosnicama, vaš automobil će imati moderan izgled koji se savršeno uklapa u unutrašnjost, uz dodatnu funkcionalnost i trajnost.

Prednosti

 • Automatsko prihvatanje poprečnih konektora za bolje prianjanje
 • Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine
 • Precizno odgovaraju za vaš VW Vento (1992-1997)

Napomena: Cena je za jedan set gumenih patosnica.

Nabavite gumene patosnice za vaš VW Vento (1992-1997) već danas i obezbedite sebi najviši nivo udobnosti, zaštite i stila pri svakoj vožnji!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja