рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Touareg (2003-2009) okrugle – Zubri 212746

4.680 рсд

SKU: GTC1196 Kategorije: ,

Gumene patosnice VW Touareg (2003-2009) okrugle – Zubri 212746

Gumene patosnice VW Touareg (2003-2009) okrugle od brenda Zubri 212746 su vrhunskog kvaliteta i odličan dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su specifično dizajnirane da savršeno odgovaraju modelu VW Touareg koji je proizveden u periodu od 2003. do 2009. godine.

OPIS PROIZVODA

Auto patosnice Zubri 212746 su izrađene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna, ali istovremeno izdržljiva. One su tipske, što znači da savršeno odgovaraju vašem vozilu i na taj način pružaju zaštitu i održavanje čistoće enterijera.

Sve patosnice su originalne i precizno su proizvedene kako bi se udobno uklopile u vaš VW Touareg. Bez obzira na to da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, sigurno ćete pronaći model koji odgovara vašim potrebama. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, što zavisi od specifičnosti modela i tipa vozila.

Ono što odvaja Zubri 212746 patosnice od drugih na tržištu jeste upotreba fiksatora koji se nalaze na prednjim dveju patosnica. Ti fiksatori pružaju dodatnu čvrstoću i sprečavaju pomeranje patosnica tokom vožnje. Fiksatore možete pronaći samo na modelima na kojima je to fabrički predviđeno.

Patosnice za vozača su posebno ojačane kako bi imale duži vek trajanja. Osim toga, njihov rub je visok čak 12mm, što doprinosi održavanju čistoće unutrašnjosti vašeg vozila.

Jedna od prednosti ovih gumenih patosnica je njihova lakoća održavanja. Nećete imati problema sa neprijatnim mirisima gume, kao što je to često slučaj kod jeftinijih patosnica. Zahvaljujući visokoj gustini kvalitetne gume od koje su proizvedene, Zubri 212746 patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni u njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena koju vidite odnosi se na kompletan set gumenih patosnica, što ih čini povoljnim izborom za zaštitu enterijera vašeg automobila. Uvezeno iz Češke, Zubri 212746 patosnice su dostupne u našem širokom asortimanu gumenih i tepih patosnica.

PREDNOSTI

  • Vrhunski kvalitet i izdržljivost
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju VW Touaregu (2003-2009)
  • Dostupne u različitim bojama
  • Fiksatori pružaju dodatnu čvrstoću
  • Ojačane patosnice za vozača
  • Visok rub od 12mm za održavanje čistoće
  • Lakoća održavanja
  • TUV sertifikovane

Sada je pravo vreme da zaštitite enterijer vašeg VW Touarega i dodate mu lični pečat. Zamislite samo koliko će vaše vožnje postati udobnije i sigurnije uz Zubri 212746 gumene patosnice. Nabavite svoj set već danas i iskusite vrhunski kvalitet koji ove patosnice pružaju!

(Insert call-to-action here)

P.S. Ne zaboravite da pogledate ostale proizvode u našem asortimanu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja