рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471

3.780 рсд

SKU: GTC1412 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW T-ROC (2017-) – FROGUM 547471

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Prirodna guma je materijal koji je poznat po svojoj trajnosti, fleksibilnosti i otpornosti na habanje. Upravo te karakteristike čine gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471 tako posebnim. Uz njihovu pomoć, možete zaštiti enterijer vašeg automobila na najbolji mogući način.

Originalne i tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Kada je u pitanju bezbednost i udobnost vašeg vozila, ne treba praviti kompromise. Sve gumene patosnice koje nudimo su posebno dizajnirane za VW T-Roc (2017-) model. Samo uz njih možete biti sigurni da će svaka ivica i ugao patosnica precizno odgovarati vašem automobilu. Ove patosnice su idealne za bilo koji izlet, putovanje ili svakodnevnu vožnju.

Moderan dizajn i dodatna čvrstina na vozačevom mestu

Gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471 su crne boje, što im daje elegantan i modern izgled. Osim toga, fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje, pružajući dodatnu podršku i sigurnost. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala intenzivnu upotrebu tokom vremena.

Lako održavanje i bezbednost garantovani

Sa visinom ruba od 12mm, gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471 osiguravaju da vaš automobil ostane čist i uredan. Bilo da je u pitanju blato, kiša ili prljavština, ove patosnice će zadržati sve nečistoće na jednom mestu. Takođe, njihova visoka gustina gume garantuje jednostavan proces čišćenja, bez neprijatnih mirisa. Možete biti uvereni da je materijal koji se koristi u proizvodnji ovih patosnica TUV sertifikovan i da su svi materijali bezbedni prema standardima Evropske Unije.

Vaš automobil zaslužuje najbolje

Gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471 će se postarati da vaše putovanje bude udobno, sigurno i nezaboravno. Bez obzira na uslove na putu ili vremenske prilike, ove patosnice će vas pratiti na svakom koraku. Nabavite set ovih patosnica i unesite stil, funkcionalnost i zaštitu u svaki trenutak sa vašim vozilom.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Originalne i tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Moderan dizajn i dodatna čvrstina na vozačevom mestu

Sve informacije su bazirane na mom iskustvu i testiranju proizvoda VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471.

Krenite u avanturu sa gumene patosnice VW T-Roc (2017-) – Frogum 547471 i osetite razliku!

Kupite sada i nagradite svoj automobil udobnošću i stilom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja