рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat CC (2008-2017) (bež boje) elipse – Zubri 280385

5.500 рсд

SKU: GTC1243 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT CC (2008-2017) (BEŽ BOJE) ELIPSE – ZUBRI 280385

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za Vaš VW Passat CC

Auto patosnice su neizostavan dodatak za svaki automobil, a ove gumene patosnice su upravo ono što Vam treba za Vaš VW Passat CC. Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su savršen izbor za Vaše vozilo.

Precizno prilagođene za Vaš VW Passat CC

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW Passat CC (2008-2017). Bez brige da patosnice neće savršeno odgovarati Vašem automobilu, jer su proizvedene specifično za ovaj model.

Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali

Ove gumene patosnice su bež boje, sa modernim dizajnom elipsastih oblika. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Zemlja proizvodnje/uvoza je Češka.

Dodatne prednosti koje ćete voleti

  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Nema više neprijatnih mirisa koje biste mogli imati sa patosnicama lošijeg kvaliteta.

  • Fiksatori za dodatnu stabilnost: Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje prilikom vožnje. Fiskatori su prisutni samo kada je to fabrički predviđeno.

  • Visoki rub patosnica: Sa visinom od 12mm, rub patosnica je dovoljno visok da zadrži čistoću unutrašnjosti Vašeg vozila. Bez brige od prljavštine i vlage koja bi mogla dospevati na pod.

Zaključak

Gumene patosnice VW Passat CC (2008-2017) (bež boje) elipse – Zubri 280385 su izuzetan dodatak za Vaš automobil. Sa njima ćete imati čist i uredan enterijer koji će Vas oduševiti. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove patosnice su prava investicija u Vaše vozilo. Kupovinom ovih patosnica, nećete se pokajati.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizno prilagođene za VW Passat CC (2008-2017)
  • Moderan dizajn
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja