рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) okrugle – Zubri 211129

3.780 рсд

SKU: GTC1570 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B5/B5.5 (1997-2006) OKRUGLE – ZUBRI 211129

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) okrugle, brenda Zubri 211129, su jednostavno neophodan dodatak za vaš automobil. Njihov izuzetan kvalitet i dizajn pružaju vam maksimalnu zaštitu i udobnost prilikom vožnje. Zahvaljujući njihovoj preciznoj izradi, ove gumene patosnice se savršeno uklapaju u unutrašnjost vašeg vozila.

Savršeno odgovarajuća izrada za vaše vozilo

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su specifično dizajnirane za VW Passat B5/B5.5 model. Gornji materijal patosnica je izrađen od visokokvalitetne gume visoke gustine koja se odlikuje fleksibilnošću i dugotrajnošću. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu.

Dizajnirane za maksimalnu zaštitu i udobnost

Gumene patosnice za VW Passat B5/B5.5 okrugle imaju fiksatore na prednjim patosnicama, čime se dodatno učvršćuju i sprečava njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Zahvaljujući visini od 12 mm ruba patosnica, unutrašnjost vašeg vozila će ostati čista. Takođe, ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Gumene patosnice za VW Passat B5/B5.5 okrugle brenda Zubri 211129 su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenej od strane Evropske Unije. Bezbednost i kvalitet su naši prioriteti, zato ćete sa ovim patosnicama imate miranu vožnju.

Specifikacije (ukoliko su dostupne):

  • Model: VW Passat B5/B5.5 (1997-2006)
  • Tip: Okrugle
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Moguće je da set sadrži samo dve prednje patosnice (zavisno od modela i tipa automobila)
  • Visina ruba patosnica: 12mm

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno odgovarajuća izrada za vaše vozilo
  • Dizajnirane za maksimalnu zaštitu i udobnost

Naručite sada i zaštitite vaše vozilo!

Svoje mišljenje baziram na svom iskustvu i upotrebi ovog proizvoda. Ove gumene patosnice su jednostavno fantastične! Uvek sam želeo da zaštitim unutrašnjost svog automobila od prljavštine i vlage, i ove patosnice su upravo to omogućile. U mom iskustvu, one su se savršeno uklopile u moj VW Passat B5, i održavaju unutrašnjost čistom i suvom čak i u najtežim uslovima.

Gumene patosnice brenda Zubri 211129 su izrađene od visokokvalitetne gume koja pruža izuzetnu fleksibilnost i dugotrajnost. S obzirom na to da poseduju fiksatore na prednjim patosnicama, one se čvrsto drže na mestu i ne klize ni pri najbržoj vožnji. Takođe, visina od 12mm ruba patosnica dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vozila.

Najbitnije od svega, ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, što je veliki plus u poređenju sa drugim patosnicama lošije kvalitete. Više nema potrebe za brinuti o prljanju tepiha u vašem automobilu jer ove patosnice efikasno zadržavaju svu prljavštinu, vodu i blato.

Još jedna stvar koju želim da istaknem je njihov moderan dizajn. On se savršeno uklapa u enterijer mog automobila i daje mu elegantan i sofisticiran izgled. I ne samo to, vozačeva patosnica je dodatno ojačana, čime se produžava njen vek trajanja.

Ove gumene patosnice su definitivno jedna od mojih najboljih investicija kada je u pitanju oprema za automobil. Sa njima, ne moram da brinem o tome da li će moj tepih biti uprljan. Takođe su veoma praktične, jer ih je veoma lako očistiti. Sve što treba da uradite je da ih prebacite na spoljni deo vozila, operete vodom i vratite u unutrašnjost. Zaista je toliko jednostavno!

Naručite svoj set gumene patosnice za VW Passat B5/B5.5 odmah i pružite vašem automobilu najbolju moguću zaštitu i udobnost. Vaš će automobil biti zahvalan!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja