рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW ID.3 (2020-) – Zubri 222364

4.680 рсд

SKU: GTC1068 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW ID.3 (2020-) – Zubri 222364

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice VW ID.3 (2020-) – Zubri 222364 su vrhunskog kvaliteta, pružajući taj savršen spoj pouzdanosti i funkcionalnosti. Njihov visok kvalitet se ogleda u svakom detalju, a ono što je još važnije – nemaju neprijatan miris koji je često prisutan kod drugih patosnica.

Specijalno dizajnirane za vaš VW ID.3

Ove gumene patosnice su specijalno dizajnirane za model VW ID.3 (2020-) od strane renomiranog proizvođača Zubri 222364. Svaka patosnica je tipska, originalna i nedvosmisleno odgovara za vaš specifičan model automobila. Bez obzira na to da li vozite više benzinski ili električni model, Zubri 222364 gumene patosnice su idealan izbor za vas.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je model automobila takav da set sadrži samo prednje dve patosnice. Zahvaljujući svom modernom dizajnu i preciznim dimenzijama, ove patosnice savršeno odgovaraju vašem VW ID.3, dajući mu sofisticiran izgled.

Dodatna stabilnost i sigurnost

Da bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje, prednje dve patosnice imaju fiksatore. Ovo je fabrički predviđeno i osigurava dodatnu stabilnost i sigurnost prilikom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžava vek trajanja patosnice i garantuje dugotrajnu upotrebu.

Lako održavanje i bezbednost

Gumene patosnice VW ID.3 (2020-) – Zubri 222364 su izuzetno lake za održavanje. Njihov visok kvalitet fleksibilne gume visoke gustine omogućava brzo i jednostavno čišćenje. Osim toga, nećete osetiti neugodne mirise koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i dostupnost

Navedena cena odnosi se na 1 set gumenih patosnica. Uvezene su iz Češke, zemlje koja je poznata po visokom kvalitetu automobilskih dodataka. Ukoliko želite da pogledate našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica, posetite našu online prodavnicu.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Specijalno dizajnirane za VW ID.3 (2020-)
  • Modern dizajn i precizne dimenzije
  • Dodatna stabilnost i sigurnost
  • Lako održavanje i bezbednost

Napomena: Ova opis je baziran na specifikacijama proizvoda i mojim iskustvima prilikom korišćenja istog i nije reč o recenziji ili članku. Preporučujem da posetite OXO MARKET za više informacija i da obavite kupovinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja