рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo XC90 (2015-) 5 delova – Zubri 220635

4.680 рсд

SKU: GTC1516 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO XC90 (2015-) 5 DELOVA – ZUBRI 220635

Automobilske patosnice visokog kvaliteta za Vaš Volvo XC90.


Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Izrađene su od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna i otporna na habanje. Bez obzira na vremenske uslove, ove gumene patosnice će zaštititi unutrašnjost Vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja.

Tipske gumene patosnice su napravljene posebno za Volvo XC90 (2015-) model i savršeno odgovaraju dimenzijama vozila. Ne morate brinuti da neće savršeno prijanjati ili da će se pomerati tokom vožnje.

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji. U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može sadržati dve prednje i dve zadnje patosnice, ili samo prednje dve patosnice. Set za Volvo XC90 ima pet delova i obuhvata dve prednje, dve zadnje i još jednu dodatnu patosnicu za srednji red sedišta.

Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno ojačavaju njihovu stabilnost i sprečavaju pomeranje tokom vožnje. Ove fiksatore poseduju samo patosnice koje su fabrički opremljene za njih. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Visina ruba patosnice je 12mm, što dodatno pomaže u održavanju čistog i urednog unutrašnjeg prostora Vašeg vozila. Bez obzira na to koliko prljavštine unesete u vozilo, gumene patosnice će zadržati sve na sebi, čuvajući originalni pod dobro očuvanim.

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i proizvod su koji zadovoljava visoke standarde kvaliteta. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za Vas i Vašu porodicu.

Ugradnja je veoma jednostavna – patosnice se postavljaju bez potrebe za dodatnim modifikacijama. Samo ih postavite na svoje mesto i fiksirajte, i Vaše vozilo će biti zaštićeno.

Napomena: Navedena cena je za kompletan set od 5 delova gumenih patosnica.

ZUBRI je renomirani proizvođač auto patosnica i drugih auto dodataka sa dugogodišnjim iskustvom. Kvalitet njihovih proizvoda je pouzdan, garantujući Vam trajnost i zadovoljstvo pri korišćenju.

Pogledajte i ostale proizvode iz naše ponude gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli savršen dodatak za Vaše vozilo.


Prednosti

  • Potpuna zaštita unutrašnjosti Vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja
  • Izuzetan kvalitet i neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice, precizno dizajnirane za Volvo XC90 (2015-) model
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Visina ruba od 12mm čuva čistoću enterijera
  • TUV sertifikovane i bezbedne za Vašu porodicu
  • Jednostavna ugradnja
  • Kompletan set od 5 delova

Poručite gumene patosnice za Volvo XC90 (2015-) i uživajte u potpunom osećaju bezbrižnosti dok vozite.

Note: The product details provided above have been used to create this product description, which is intended to highlight the features and benefits of the product. The description is not based on personal experiences.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja