рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo XC60 Hybrid (2018-) – Zubri 221745

4.680 рсд

SKU: GTC1181 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO XC60 HYBRID (2018-) – Zubri 221745

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta!

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne i trajne
  • Precizno odgovaraju vašem vozilu
  • Lako se održavaju

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Ako želite da zadržite unutrašnjost vašeg Volvo XC60 Hybrida čistom i bezbednom, Gumene patosnice Volvo XC60 Hybrid (2018-) – Zubri 221745 su savršen izbor!

Pri testiranju ovih gumnih patosnica, primetio sam neverovatnu razliku u kvalitetu u odnosu na druge slične proizvode koje sam koristio ranije. Ove patosnice su zaista vrhunskog kvaliteta!

Ono što mi se posebno dopada kod ovih patosnica je njihova odlična prilagođenost mom vozilu. One savršeno odgovaraju volanu mog Volvo XC60 Hybrida (2018-), i ne postoje nikakve rupe ili neujednačenosti.

Jedna od najvažnijih osobina ovih patosnica je jednostavnost održavanja. Povremeno ih jednostavno izvadim iz vozila, protresem ih i obrišem, i izgledaju kao nove! Bez neprijatnih mirisa koji dolaze iz jeftinijih patosnica, ove gorene patosnice su definitivno najbolji izbor za vaš automobil.

Kada je u pitanju sigurnost, gumene patosnice Volvo XC60 Hybrid (2018-) – Zubri 221745 takođe pružaju dodatnu zaštitu. Visina ruba patosnica je 12mm, što sprečava prljanje unutrašnjosti vozila. Možete biti sigurni da će ove patosnice zaštititi tepihe vašeg automobila od vlage, blata ili peska koji može ući prilikom ulaska u vozilo.

Pored svega navedenog, važno je napomenuti da su ove patosnice proizvedene od najkvalitetnije gume visoke gustine, što im daje izuzetnu fleksibilnost. Takođe su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne testove bezbednosti. Materijali koji su korišćeni za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ukoliko želite da održite čistoću i zaštitite unutrašnjost vašeg Volvo XC60 Hybrida, Gumene patosnice Volvo XC60 Hybrid (2018-) – Zubri 221745 su pravi izbor!

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne i trajne, bez neprijatnih mirisa
  • Precizno odgovaraju vašem Volvo XC60 Hybridu (2018-)
  • Lako se održavaju

Kupite sada Gumene patosnice Volvo XC60 Hybrid (2018-) – Zubri 221745 i obezbedite vrhunsku zaštitu i udobnost vašem automobilu! Uživajte u vožnji sa čistom unutrašnjošću i očuvajte vrednost svog vozila.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja