рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo V60 Hybrid (2019-) – Zubri 222244

4.680 рсд

SKU: GTC1184 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO V60 HYBRID (2019-) – Zubri 222244

Gumene patosnice Volvo V60 Hybrid (2019-) – Zubri 222244 su idealne patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Izrađene su tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu i pružaju izuzetnu zaštitu i udobnost. Bez obzira da li je reč o svakodnevnoj vožnji ili avanturama na putevima, ove gumene patosnice su savršen izbor.

IZVANREDNO KVALITETNE GUMENE PATOSNICE

Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i bezbedna za upotrebu. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice čuvaju čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove ili prljavštinu koju unosite sa cipela, ove gumene patosnice će zadržati vaše vozilo čistim.

PRECIZNO DIZAJNIRANE I FIKSIRANE PATOSNICE

Svaka garnitura patosnica je precizno dizajnirana kako bi se savršeno uklopila u vaš Volvo V60 Hybrid (2019-). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, garantujući potpunu pokrivenost prostora za noge u vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Uz to, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi produžila vek trajanja.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE I BEZBEDNOST

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih izvadite iz vozila, obrišite ili operite i brzo će biti spremne za ponovnu upotrebu. Takođe, ne morate brinuti o neprijatnim mirisima koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica. Ove gumene patosnice su izrađene od materijala visoke gustine i ne emituju neprijatne mirise.

Sigurnost je takođe važan faktor pri odabiru patosnica. Zato su ove auto patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno uvereni da su ove gumene patosnice bezbedne za upotrebu.

SPECIFIKACIJE

  • Kompatibilnost: Volvo V60 Hybrid (2019-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, zavisno od modela
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (set može sadržati samo prednje dve patosnice, zavisno od modela)
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Visina ručice: 12mm
  • Dodatne osobine: Fiksatori za prednje dve patosnice, ojačana vozačeva patosnica

PREDNOSTI

  • Izuzetno kvalitetan materijal bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Lako se održavaju i čiste
  • Posebno ojačane za produžen vek trajanja
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje
  • Bezbedne i TUV sertifikovane

Nabavite set gumenih patosnica Volvo V60 Hybrid (2019-) – Zubri 222244 i pružite svom vozilu jedinstvenu zaštitu i udobnost. Ne samo da ćete zadržati unutrašnjost čistom, već ćete i produžiti vek trajanja fabričkih patosnica. Investirajte u kvalitetne patosnice i uživajte u vožnji sa potpunim poverenjem.

Kupite ove visokokvalitetne gumene patosnice već danas i osigurajte bezbednost i udobnost za sebe, svoju porodicu i vaš Volvo V60 Hybrid (2019-)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja