рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo V40 Cross Country (2013-) – Frogum 547044

3.780 рсд

SKU: GTC1213 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO V40 CROSS COUNTRY (2013-) – FROGUM 547044

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za vaš Volvo V40 Cross Country (2013-) – Frogum 547044

Bezbednost i elegancija za vaše vozilo

Crne gumene patosnice za Volvo V40 Cross Country (2013-) pružaju izuzetnu zaštitu i stil za vaše vozilo. Ove patosnice su napravljene od vrhunskih materijala i ne emituju neprijatne mirise kao većina patosnica na tržištu.

Savršeno uklapanje i jednostavna instalacija

Patosnice su tipske, originalne i specifično dizajnirane za Volvo V40 Cross Country (2013-) model. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje će se precizno uklopiti u vaš automobil. U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može sadržati samo prednje patosnice. Patosnice su modernog dizajna i njihove dimenzije savršeno odgovaraju vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno ojačavaju njihovu poziciju i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Nema potrebe za modifikacijama – ove patosnice su idealno prilagođene vašem vozilu.

Čistoća i otpornost

Visina ruba patosnice od 12 mm dodatno čisti vaše vozilo od prljavštine i vlage. Ove gumene patosnice su jednostavne za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise gume kao jeftinije verzije patosnica. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica su bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Boja: Crna
  • Garnitura: Set od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori: Da, samo na prednjim patosnicama
  • Visina ruba: 12 mm
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Patosnice su visokog kvaliteta i pružaju dugotrajnu zaštitu za vaše vozilo.
  • Tipsko uklapanje: Patosnice su precizno dizajnirane za Volvo V40 Cross Country (2013-), pružajući savršeno uklapanje i bezbednost.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su jednostavne za čišćenje i ne zadržavaju neprijatne mirise gume.

Nabavite svoj set gumenih patosnica Frogum 547044 za Volvo V40 Cross Country (2013-) i pružite svom vozilu bezbednost i eleganciju koje zaslužuje. Odaberite kvalitet i stil za vaš automobil!


Ova stranica je kreirana kao deo prodajne kampanje na OXO MARKET platformi i sadrži samo informacije o proizvodu. Za sve dodatne informacije i pitanja, obratite se našem timu podrške.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja