рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo S60 (2019-) – Zubri 222244

4.680 рсд

SKU: GTC1533 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO S60 (2019-) – ZUBRI 222244

Izuzetan Kvalitet Bez Neprijatnih Mirisa

Gumene patosnice za Volvo S60 (2019-) su vrhunskog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Sa ovim patosnicama, garantujemo da će vaš automobil biti zaštićen i izgledati elegantno.

Savršeno Odgovaraju Vašem Vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Volvo S60 (2019-). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su precizno dizajnirane za vaš automobil. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Sigurno i Udobno

Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. To vam omogućava da se fokusirate na vožnju, bez brige da će se patosnice pomeriti sa svojih mesta. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, pružajući vam dugotrajnu zaštitu.

Jednostavno Održavanje i Bezbednost

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, omogućavajući vam da ih lako postavite i uklonite. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane što ih čini bezbednim za korišćenje.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, Antracit, Bež
  • Visina gumenog ruba: 12mm
  • Set uključuje: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (U zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Pogodno za: Volvo S60 (2019-)
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Sigurne i udobne, sa fiksatorima za sprečavanje pomeranja

Neka i vaš Volvo S60 (2019-) izgleda besprekorno i zaštićeno! Poručite gumene patosnice odmah!


Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja