рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Yaris (2020-) – Zubri 222664

3.780 рсд

SKU: GTC1131 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA YARIS (2020-) – ZUBRI 222664

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i namenjene su za Toyota Yaris (2020-) model. Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane kako bi se savršeno uklopile u Vaše vozilo i pružile vrhunsku zaštitu protiv prašine, vlage i prljavštine.

Precizno izrađene za Vaš automobil

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice koje će savršeno odgovarati Vašem automobilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, ove patosnice će dodati moderan izgled vašem automobilu.

Sigurnost i fizikalne karakteristike

Naša firma, OXO MARKET, garantuje najviši kvalitet proizvoda. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da zadovoljavaju sve evropske standarde kvaliteta i bezbednosti. Patosnice su proizvedene od visoko kvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna, ali istovremeno i izdržljiva. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Jednostavno održavanje

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno obrisati ili oprati kako biste uvek imali čist enterijer svog vozila. Ove patosnice neće ostavljati neprijatan miris gume, što je često slučaj sa patosnicama lošijeg kvaliteta.

Odgovaranje na individualne potrebe

Naša firma posebnu pažnju posvećuje detaljima i pruža personalizovanu uslugu. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i veoma lako se postavljaju.

Održavanje čistoće enterijera i zaštita vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera Vašeg vozila. Bilo da vozite po suvim ili vlažnim površinama, ove gumene patosnice će zadržati svu prljavštinu i vlagu, štiteći tepihe automobila od habanja i vlažnosti. Takođe, sprečiće da prljavština dođe do ostatka enterijera i olakšati čišćenje.

Zemlja uvoza i cena

Gumene patosnice Toyota Yaris (2020-) – Zubri 222664 uvoze se iz Češke. Ova patosnica je vrhunskog kvaliteta i pruža odličnu zaštitu enterijera Vašeg vozila. Navedena cena je za 1 set gumene patosnice.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet i jedinstven dizajn
  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno se uklapaju u Toyota Yaris (2020-)

    🛒 Nabavite gumene patosnice Toyota Yaris (2020-) – Zahvaljujući njima, vaše vozilo će izgledati moderno i očuvati unutrašnjost čistom i suvom! 🚗
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja