рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009) – Zubri 212894

4.680 рсд

SKU: GTC2087 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA LAND CRUISER PRADO (2002-2009) – ZUBRI 212894

Izuzetnog kvaliteta i prilagođene vašem vozilu

Auto patosnice su ključan deo opreme svakog vozila. Kada je u pitanju Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009), ne biste trebali da pravite kompromise. Zato vam predstavljamo gumene patosnice od proizvođača Zubri 212894. Uz ove patosnice, pružićete svom vozilu zaštitu koju zaslužuje, a istovremeno ćete dodati i dozu stila.

Tipske patosnice za savršeno uklopjavanje

Sve gumene patosnice koje ovdе prеdlažеmo su tipske, originalne i specifično prilagođene za vaš Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009). Neće biti nikakvih nedoumica ili nepreciznosti – ove patosnice su napravljene tako da se savršeno uklapaju u vaše vozilo. Nema potrebe za rezanjem ili modifikacijama. Samo postavite ove patosnice i uživajte u zaštiti koju pružaju vašem podnim prostorima.

Moderan dizajn i bezbednost za vaše vozilo

Gumene patosnice Zubri 212894 su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji. Bez obzira na boju, ove patosnice imaju moderan dizajn koji dodaje eleganciju vašem vozilu. Pored toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, što je dodatna garancija kvaliteta.

Visina ruba od 12mm za dodatnu zaštitu

Ruba patosnice ima visinu od 12mm, što je dovoljno da zaštiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine, vlage i mrlja. Bez obzira na to kakvi su uslovi na putu, ove gumene patosnice će se pobrinuti da očistite obuću i zadržite podove čistima.

TUV sertifikacija i odobrenje Evropske Unije

Kvalitet ovih patosnica potvrđen je TUV sertifikatom, što znači da su izrađene prema najvišim standardima. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da je ova oprema zaista bezbedna za vas, vašu porodicu i vaše vozilo.

Lakše održavanje i bez mirisa

Neki proizvodi od gume mogu imati neprijatan miris, ali ne i ove gumene patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su jednostavne za održavanje, a takođe su otporne na nečistoće i prljavštinu.

Kompletan set za vašu Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009)

Navedena cena je za jedan set gumene patosnice, koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Imajte na umu da u zavisnosti od modela i tipa vašeg automobila, možda će vam biti potreban samo set prednjih patosnica. Ovo su originalne patosnice koje se nedvosmisleno uklapaju u vaš tip vozila. Dodatno učvršćenje na prednjim dveju patosnicama sprečava njihovo klizanje i osigurava da ostanu na mestu.

Zaključak

Ako želite najbolju zaštitu za podove svog Toyota Land Cruisera Prado (2002-2009), gumene patosnice Zubri 212894 su pravi izbor. Ne samo da štite vaše podove od prljavštine i vlage, već i dodaju elegantan i moderan izgled vašem vozilu. Ove patosnice su kvalitetne i izdržljive, što znači da će vas dugo vremena služiti. Uveren sam da ćete biti zadovoljni ovim proizvodom.

Prednosti

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Prilagođene za Toyota Land Cruiser Prado (2002-2009)
  • Moderan dizajn i dodatna ojačanja za izdržljivost
  • Bezbednost potvrđena TUV sertifikatom
  • Otporne na prljavštinu i vlagu
  • Lako se održavaju
  • Bez neprijatnih mirisa

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu.

Naručite danas i obezbedite pouzdanu zaštitu za unutrašnjost svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja