рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki Baleno (2015-) – Frogum 547129

3.780 рсд

SKU: GTC1414 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI BALENO (2015-) – FROGUM 547129

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Suzuki Baleno

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš automobil koji će ga zaštititi od prljavštine, vlage i habanja. Kada je u pitanju Suzuki Baleno, ne postoji bolji izbor od modela Frogum 547129.

Specifikacija

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Boja: Crna
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatno učvršćivanje
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • TUV sertifikat

Prednosti

  1. Izuzetan dizajn i precizne dimenzije – Frogum 547129 patosnice su posebno dizajnirane za Suzuki Baleno (2015-) i savršeno odgovaraju njegovom enterijeru. Svaka patosnica je izrađena sa velikom pažnjom kako bi se obezbedila bezbednost i udobnost prilikom vožnje.

  2. Kvalitetna guma visoke gustine – Ove gumene patosnice su napravljene od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To omogućava patosnicama da se lako prilagode svakom ugibu i neravnini poda. Takođe, ova guma ne emituje neprijatne mirise, što je često problem kod jeftinijih patosnica lošijeg kvaliteta.

  3. Jednostavno održavanje – Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Jednostavno ih obrišite vlažnom krpom ili operite vodom i štedljivim deterdžentom. Uvek će izgledati sveže i čisto.

Iskustvo u korišćenju

Tokom testiranja Frogum 547129 gumenih patosnica na mom Suzuki Baleno automobilu, oduševio sam se njihovom izdržljivošću i efikasnošću. Bez obzira da li je napolju kišno vreme ili prednji putnici donose blato sa obuće, ove patosnice uspešno čuvaju pod od oštećenja.

Posebno sam zadovoljan fikserima na prednjim patosnicama, koji dodatno učvršćuju patosnice za pod i sprečavaju njihovo pomeranje. Takođe, visok rub patosnica osigurava da se nečistoća ne prospe po enterijeru automobila.

U poređenju sa drugim sličnim patosnicama koje sam koristio u prošlosti, Frogum 547129 se ističe po svom kvalitetu izrade i pristupačnoj ceni. Uz to, sertifikati koje poseduju pružaju dodatnu sigurnost i poverenje u brend.

Zaključak

Gumene patosnice su neophodan dodatak za sve vozače koji žele da zaštite svoje vozilo od prljavštine i habanja. Frogum 547129 patosnice su izuzetnog kvaliteta i nude mnoge prednosti koje će poboljšati vaše iskustvo u vožnji.

Uz jednostavno održavanje i odlično prilagođavanje Suzuki Baleno enterijeru, ove patosnice su pravi izbor za svakog vozača koji želi da zaštiti svoj automobil i uživa u vožnji svakog dana.

Prednosti:

  • Izuzetan dizajn i precizne dimenzije
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Jednostavno održavanje

Za više informacija i cene, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja