рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Karoq (2017-) – Zubri 221103

3.780 рсд

SKU: GTC1672 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA KAROQ (2017-) – ZUBRI 221103

Gumene patosnice Skoda Karoq (2017-) – Zubri 221103 su odličan izbor za svakog vlasnika Skode Karoq koji želi da zaštiti svoje vozilo od prljavštine i oštećenja. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu, dok istovremeno doprinose i estetici unutrašnjosti Vašeg automobila.

Prednosti gumenih patosnica Skoda Karoq (2017-) – Zubri 221103

  • Izuzetan kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i dugotrajan. Ne morate brinuti o tome da će se brzo oštetiti ili izgubiti svoj oblik.
  • Bez neprijatnih mirisa: Auto patosnice ne emituju neprijatne mirise gume koje možete pronaći kod drugih jeftinijih opcija. Možete biti sigurni da će Vaše vozilo uvek mirisati sveže.
  • U potpunosti prilagođene: Sve gumene patosnice su unapred izrađene za specifičan model Skoda Karoq (2017-), tako da možete biti sigurni da će savršeno odgovarati Vašem vozilu. Patosnice su originalne i odgovaraju tačno modelu koji posedujete.
  • Učvršćivanje i sprečavanje pomeranja: Ove patosnice se lako fiksiraju na pod Vašeg vozila, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi duže trajala i pružala još veću zaštitu.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su veoma jednostavne za čišćenje. Samo ih izvadite iz vozila, protresite ili prebrišite vlažnom krpom i vratite na svoje mesto. Brzo i efikasno!

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila).
  • Visina ruba: 12mm, obezbeđuje dodatnu zaštitu od prljavštine i vlage.
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo dve prednje patosnice).
  • Bezbednost i sertifikati: Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.
  • Zemlja uvoza: Češka.

Uz ove gumene patosnice, Vaše putovanje će biti udobnije i Vaša Skoda Karoq će izgledati još bolje! Odaberite patosnice koje odgovaraju Vašem modelu i uživajte u vožnji bez brige o oštećenju unutrašnjosti Vašeg vozila.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za još više opcija i stilova koji će odgovarati Vašem ukusu i potrebama.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i izdržljivost.
  • Bez neprijatnih mirisa.
  • Potpuna prilagođenost i odgovarajuća dimenzija za Vaš model vozila.

POSETITE OXO MARKET DANAS I OBEZBEDITE VRHUNSKE GUMENE PATOSNICE ZA SVOJU SKODA KAROQ!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja