рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Fabia I (2000-2007) – Zubri 211750

3.780 рсд

SKU: GTC2065 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA FABIA I (2000-2007) – ZUBRI 211750

Gumene patosnice visokog kvaliteta za Skoda Fabia I (2000-2007)

Auto patosnice su vrhunskog kvaliteta i pružaju izuzetnu zaštitu unutrašnjosti vašeg automobila. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su savršen izbor za vozače koji žele da održe čist i uredan enterijer.

Originalne i tipske gumene patosnice za vašu Skoda Fabia I

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i tačno odgovaraju vašem modelu automobila. Bez ikakve sumnje, ove patosnice su dizajnirane kako bi savršeno odgovarale Skoda Fabia I (2000-2007). Izuzetno precizne dimenzije garantuju da će se patosnice savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Sačuvajte čistoću vašeg vozila uz gumene patosnice

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je model automobila drugačije specifikovan. Prednje dve patosnice su dodatno opremljene fikserima kako bi se sprečilo njihovo pomeranje.

Izvanredan dizajn za maksimalnu zaštitu

Gumene patosnice imaju modern i atraktivan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg vozila. One pružaju dodatnu sigurnost i štite unutrašnjost automobila od prašine, blata i vlage. Vozačeva patosnica je ojačana kako bi izdržala trošenje i pružila dugotrajnost.

Jednostavno održavanje i bezbednost

Visina ruba patosnica je 12mm, što dodatno sprečava prljanje unutrašnjosti vozila. Ove gume patosnice su veoma jednostavne za održavanje i ne ispuštaju neprijatne mirise kao neke patosnice nižeg kvaliteta. Izrađene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, patosnice imaju TUV sertifikat, a svi materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju su odobreni od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Za model: Skoda Fabia I (2000-2007)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet koji traje
  • Tačno prilagođene vašem vozilu
  • Jednostavno održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Visoka zaštita unutrašnjosti vozila
  • Dugotrajnost
  • Bezbednost i TUV sertifikat

Nabavite gumene patosnice za vašu Skoda Fabia I (2000-2007) i održite unutrašnjost vašeg vozila čistom i urednom. Nema više brige o prašini i prljavštini, jer su ove patosnice savršeno prilagođene vašim potrebama.

Napomena: Cene su prikazane za 1 set gumenih patosnica. Uživajte u kvalitetu i udobnosti koje vam pružaju patosnice iz naše ponude.

[FORMATED CALL TO ACTION]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja