рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Tarraco (2019-) – Zubri 221242

4.680 рсд

SKU: GTC1512 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT TARRACO (2019-) – Zubri 221242

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Ukoliko želite zaštititi unutrašnjost svog automobila na najbolji mogući način, gumene patosnice Zubri su idealan izbor za vas. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju kompletnu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja.

Tipske i originalne patosnice za vaš Seat Tarraco

Sve gumene patosnice koje vam nudimo su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Seat Tarraco vozilu. Više nema potrebe za traženjem univerzalnih patosnica koje ne pristaju savršeno. Naš set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Naše gumene patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem autu. Patosnice su dostupne u crnoj, tamno-sivoj ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatna sigurnost i čistoća za vaš automobil

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju. Fiksatore za dodatno učvršćenje imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Održavanje i miris

Naše gumene patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za nekvalitetne patosnice. Proizvedene su od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Zubri su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Materijal: Guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Boje: Crna, tamno-siva, bež
  • Set sadrži: Dve prednje patosnice, dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila može biti i samo dve prednje patosnice)
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Prednosti:

  • Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno odgovaraju vašem Seat Tarraco vozilu
  • Dodatna sigurnost i čistoća sa vozačevom patosnicom ojačanom za produženi vek trajanja

Nabavite svoj set gumene patosnice za Seat Tarraco i osigurajte zaštitu i dugotrajnost unutrašnjosti svog vozila!

Poručite odmah!

Pogledajte i našu široku ponudu gumenih i tepih patosnica za druge automobile.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja