рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Arona (2017-) – Zubri 221171

3.780 рсд

SKU: GTC1661 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ARONA (2017-) – Zubri 221171

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Seat Arona (2017-) – Zubri 221171 su odličan dodatak za vaš automobil. Kao vodeći proizvođač auto patosnica, Zubri je obezbedio izuzetan kvalitet i funkcionalnost. Ove gumene patosnice su izdržljive i namenjene za dugotrajnu upotrebu. Takođe, vode se i odličnim dizajnom koji savršeno odgovara enterijeru vašeg vozila.

Tipske patosnice koje se savršeno uklapaju u vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i namenjene za vaš Seat Arona automobil. Ove patosnice su pažljivo dizajnirane kako bi nedvosmisleno odgovarale specifičnim dimenzijama i obliku vozila. Bez obzira na to da li imate prednji ili zadnji deo automobila, set patosnica će zadovoljiti vaše potrebe.

Modernog dizajna i visokokvalitetnih materijala

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno se uklapaju u vaš Seat Arona automobil. Ove patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. U setu se dobijaju dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje patosnice.

Da biste dodatno učvrstili prednje dve patosnice i sprečili njihovo pomeranje, one poseduju fiksatore. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice koje su fabrički predviđene za to. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi produžila vek trajanja.

Osigurajte čistoću enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Nema više brige zbog prljavštine i vlage koja može oštetiti unutrašnjost automobila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kao što je slučaj sa patosnicama lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne gumene patosnice

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i funkcionalnost
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Modernog dizajna sa preciznim dimenzijama
  • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za veći vek trajanja
  • Visina ruba patosnice od 12mm osigurava čistoću
  • Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Započnite održavanje enterijera vašeg automobila sa Gumene patosnice Seat Arona (2017-) – Zubri 221171!

(Dodajte formiranu akciju sa formatiranim tekstom poziva na akciju)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja