рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Altea XL (2006-2015) – Zubri 216934

3.780 рсд

SKU: GTC2050 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ALTEA XL (2006-2015) – Zubri 216934

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za vaš automobil

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za svaki automobil. One pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i habanja vašeg automobilskog poda. Ako želite da produžite vek trajanja svog automobilskog poda i održavate ga čistim, gumene patosnice su pravi izbor.

Bez kompromisa u kvalitetu i mirisu

Ove gumene patosnice Seat Altea XL (2006-2015) – Zubri 216934 su izuzetnog kvaliteta, jer su proizvedene od visoko guste gume koja je fleksibilna i izdržljiva. Ne samo da će vaš automobil izgledati bolje sa ovim patosnicama, već će vam pružiti i osećaj sigurnosti i udobnosti tokom vožnje.

Najbolje od svega je što ove gumene patosnice nemaju neprijatan miris koji može biti prisutan kod jeftinijih patosnica. Možete biti potpuno sigurni da će vaš automobil mirisati sveže i prijatno, čak i kada je napolju kišno i bljuzgavo vreme.

Idealno prilagođene vašem modelu automobila

Gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem modelu Seat Altea XL (2006-2015). Ne samo da će patosnice izgledati fantastično u vašem automobilu, već će se i čvrsto prianjati uz pod, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje.

Atraktivan dizajn i praktična funkcionalnost

Ove patosnice su modernog dizajna, sa visinom ruba od 12mm, što dodatno povećava zaštitu i čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Bez obzira na to da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, možete biti sigurni da će patosnice dodati eleganciju i stil vašem automobilu.

Lako održavanje i sertifikovana bezbednost

Gumene patosnice Seat Altea XL (2006-2015) – Zubri 216934 su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da ne samo da su ove patosnice izuzetno sigurne za korišćenje, već i da su prijateljske za životnu sredinu.

Prednosti gumenih patosnica Seat Altea XL (2006-2015) – Zubri 216934:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem modelu automobila
  • Modernog dizajna i atraktivnog izgleda
  • Bezbedne i sertifikovane od strane TUV
  • Lako održavanje i visoka otpornost na habanje
  • Fleksibilne i dugotrajne
  • Dodatni fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost
  • Bezbedne za životnu sredinu

Neka i vaš automobil zasija sa gumenim patosnicama Seat Altea XL (2006-2015) – Zubri 216934!

Ne čekajte više! Ove gumene patosnice su upravo ono što vam treba za vaš Seat Altea XL (2006-2015). Pobrinite se za zaštitu i udobnost vašeg vozila, i učinite da vožnja bude još prijatnija. Odlikuje ih vrhunski kvalitet, moderan dizajn i praktična funkcionalnost.

Nabavite svoj set gumenih patosnica danas i osetite razliku u vožnji! Vaš automobil zaslužuje najbolje!

[Call to action: Dodaj u korpu i naruči odmah na OXO MARKET]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja