рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Trafic III (2014-) 3. red – Frogum 546177

2.880 рсд

SKU: GTC1433 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TRAFIC III (2014-) 3. RED – FROGUM 546177

Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su jedan od neophodnih dodataka za vaš Reno Trafic III (2014-) automobil. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunsku zaštitu unutrašnjosti vozila. Sa njima ne morate brinuti o prljavštini ili oštećenjima koje svakodnevno možete doneti u automobil.

Precizno dizajnirane za vaš automobil

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske i proizvedene specijalno za Reno Trafic III (2014-). To znači da su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Dodatna sigurnost i pouzdanost

Patosnice su crne boje i poseduju fiksator na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatori su fabrički ugrađeni tamo gde je to predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Lako održavanje i bez neugodnih mirisa

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Njihova površina je jednostavna za čišćenje i održavanje. Takođe, nemaju neprijatan miris poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i sve korišćene materijale odobrava Evropska Unija. Možete biti sigurni da su ove patosnice proizvedene prema najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti.

Specifikacije

  • Boja: Crna
  • Visina ruba: 12mm
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno dizajnirane za Reno Trafic III (2014-)
  • Lako održavanje i bez neugodnih mirisa

Nabavite gumene patosnice za vaš Reno Trafic III (2014-) odmah i zaštitite vaše unutrašnje prostore od prljavštine i oštećenja. Uverite se u njihovu kvalitet i trajnost. Poručite ih danas!

Poruči gumene patosnice

Pogledajte našu kompletanu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja