рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Trafic II (2001-2014) 3. red – Frogum 546177

2.880 рсд

SKU: GTC1432 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TRAFIC II (2001-2014) 3. RED – FROGUM 546177

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice koje su pred vama su vrhunskog kvaliteta i dizajnirane sa posebnom pažnjom kako bi vaše iskustvo vožnje bilo udobno i sigurno. Ove gumene patosnice su izuzetne i imaju mnoge prednosti koje će vas oduševiti.

Tipske gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Važno je napomenuti da u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Ove auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatno učvršćene patosnice za sigurnost i udobnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje tokom vožnje. Vaša sigurnost i udobnost su nam na prvom mestu, stoga smo dodatno ojačali vozačevu patosnicu kako bi se produžio njen vek trajanja. Ne samo da patosnice savršeno odgovaraju vašem vozilu, već ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom postavljanja.

Visok kvalitet i jednostavno održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ove gumene patosnice su dostupne po izuzetnoj ceni

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Kvalitet koji dobijate za tu cenu je izuzetan, a vaša vozila će biti zaštićena i udobna tokom vožnje.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Možete biti sigurni da su ove gumene patosnice proizvedene u Poljskoj, zemlji koja je poznata po visokom kvalitetu proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Imamo veliki izbor gumene i tepih patosnica za različite automobile. Posetite našu prodavnicu i pronađite patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.


Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno učvršćene patosnice za sigurnost i udobnost

🛒 Posetite OXO MARKET i priuštite sebi ove izuzetne gumene patosnice koje će unaprediti vašu vožnju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja