рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Kadjar (2015-) – Zubri 219769

3.780 рсд

SKU: GTC1399 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO KADJAR (2015-) – Zubri 219769

Gumene auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Reno Kadjar (2015-) pružaju izvanrednu zaštitu vašeg automobila od prljavštine, vlage i habanja. Ove tipske patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model vozila.

Precizan dizajn i moderan izgled

Auto patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Za određene modele automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Svaka patosnica je izuzetno precizno dizajnirana kako bi savršeno odgovarala vašem vozilu.

Sigurno i čvrsto prijanjanje uz fiksatore

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji se dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Montaža patosnica je veoma jednostavna – ne zahteva nikakve dodatne modifikacije.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnu upotrebu

Gumene patosnice su izrađene od visokog guste gume koja je fleksibilna i otporna na habanje. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Održavanje patosnica je veoma jednostavno i nećete ih osetiti neprijatnim mirisom gume, kao kod nekih lošijih patosnica na tržištu.

Sertifikovane i bezbedne materijale

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za korišćenje u vašem vozilu.

Cena i detalji

Cena je za 1 set gumene patosnice. Proizvod je uvezen iz Češke. Ukoliko želite da pogledate našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite OXO MARKET.

Video prikaz

Pogledajte video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja na navedeni model automobila, kako biste stekli bolji utisak o njihovom izgledu i funkcionalnosti.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizan dizajn koji savršeno odgovara vozilu
  • Sigurno prijanjanje uz fiksatore na prednjim patosnicama

Poručite gumene patosnice za Reno Kadjar (2015-) danas i uživajte u njihovim brojnim beneficijama!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja