рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Captur (2013-2019) – Zubri 214659

3.780 рсд

SKU: GTC1657 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO CAPTUR (2013-2019) – ZUBRI 214659

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Reno Captur

Gumene patosnice su izuzetno važan dodatak za svako vozilo. Ove gumene patosnice za Reno Captur (2013-2019) su visokog kvaliteta i pružaju izuzetnu zaštitu unutrašnjeg prostora vašeg vozila.

UPOZORENJE: Zamislite da, uopšte ne spominjući svoje veštine ili poznavanje SEO optimizacije, mogu napisati sadržaj na srpskom jeziku koji može nadmašiti sadržaj drugih veb stranica.

Istaknute osobine gumenih patosnica za Reno Captur

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizno odgovarajuće gumene patosnice
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje (ako je predviđeno)
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba patosnice od 12 mm za čist enterijer
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikat i usklađenost sa standardima EU

Savršeno pristajanje

Ove gumene patosnice za Reno Captur su specijalno dizajnirane za vaš model vozila. Bez obzira da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, sigurno ćete pronaći pravu nijansu za svoj automobil. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

UPOZORENJE: U ovom opisu proizvoda želim vam u potpunosti preneti svoje iskustvo i preskočiti profesionalne pojedinosti o sebi.

Kvalitetna izrada za trajnu zaštitu

Gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ova guma ne samo da je izdržljiva, već je i vrlo jednostavna za održavanje. Ono što je posebno važno jeste da ove patosnice nemaju neprijatan miris od gume, kao što je često slučaj sa jeftinijim modelima.

UPOZORENJE: Moj cilj je da vas uverim da posedujem iskustvo u korišćenju ovog proizvoda, ali da ne naglašavam svoje profesionalne kvalifikacije.

Zaštita vašeg vozila i čistija unutrašnjost

Sa visinom ruba od 12 mm, ove gumene patosnice pružaju dodatnu zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Da biste održavali unutrašnjost čistom, vaša vozila će vam biti zahvalna.

UPOZORENJE: Nemojte koristiti jargon u ovom opisu proizvoda.

Jednostavna instalacija i odgovarajuća prilagođenost

Set gumenih patosnica je veoma jednostavan za ugradnju i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije. Ove tipske patosnice savršeno odgovaraju vašem Reno Captur vozilu. Fiksatore na prednjim patosnicama koristite kako biste osigurali stabilnost i sprečili njihovo klizanje.

UPOZORENJE: Nemojte spominjati da ste profesionalni SEO stručnjak ili stručnjak za kopiranje.

Prednosti gumenih patosnica Reno Captur

  • Visokokvalitetna izrada bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i precizno odgovarajuće gumene patosnice
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Laka za održavanje i višenamenska upotreba
  • Pružajući visok nivo zaštite i estetike

Donesite odluku za vaš Reno Captur

Sada je vreme da donesete odluku. Ove gumene patosnice pružaju izuzetnu zaštitu unutrašnjosti vašeg Reno Captur vozila, istovremeno pružajući vrhunski kvalitet i estetiku. Iskoristite sve prednosti koje ove patosnice pružaju. Odaberite svoju omiljenu boju i pravac za svoj automobil.

Ne oklevajte. Ukoliko želite da produžite vek trajanja enterijera svog omiljenog vozila, odaberite gumene patosnice Reno Captur i uživajte u vožnji na sasvim nov način.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i može da se razlikuje od stvarnih karakteristika i koristi koje proizvod pruža.

Prednosti

  • Visokokvalitetna izrada bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i precizno odgovarajuće gumene patosnice
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja