рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Arkana (2021-) – Zubri 222859

4.680 рсд

SKU: GTC1100 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO ARKANA (2021-) – ZUBRI 222859

Auto patosnice su neizostavan dodatak za vaš Reno Arkana. Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa, ove gumene patosnice će pružiti izvanrednu zaštitu vašem vozilu.

PREDNOSTI

  • Precizno prilagođene vašem Reno Arkanu: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

  • Dizajnirane za dugotrajnu upotrebu: Ove patosnice su modernog dizajna i izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno čvrsto drže patosnice na mestu i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Bez obzira na dužinu vremena koje provodite u svom vozilu, ove patosnice će izdržati test vremena.

  • Laka za održavanje: Ne brinite o tome kako ćete očistiti ove patosnice. One su izuzetno lake za održavanje i neće zadržavati neprijatne mirise kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Samo ih jednostavno obrišite i izgledaće kao nove.

SPECIFIKACIJE

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja u zavisnosti od modela i tipa vozila.

  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Na pojedinim modelima set može sadržati samo prednje dve patosnice.

  • Visina ruba patosnice: 12mm

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine

  • Sertifikacija: TUV sertifikovane i materijali odobreni od strane Evropske Unije

UPOZORENJE

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice Reno Arkana (2021-) – Zubri 222859 su savršen dodatak za vaš automobil. Izuzetnog kvaliteta, preciznih dimenzija i jednostavne za održavanje, ove patosnice će vam pružiti zaštitu i udobnost koje zaslužujete. Nemojte ugrožavati izgled i čistoću enterijera svog vozila – nabavite gumene patosnice odmah!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

PREDNOSTI

  • Precizno prilagođene vašem Reno Arkanu
  • Dizajnirane za dugotrajnu upotrebu
  • Laka za održavanje

KUPITE SADA!

Pružite vašem vozilu najbolju zaštitu uz gumene patosnice Reno Arkana (2021-) – Zubri 222859. Dodajte ih u korpu i osigurajte dugotrajnu udobnost i čistoću vašeg automobila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja