рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Porsche Macan (2014-) – Frogum 402140

4.680 рсд

SKU: GTC1845 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PORSCHE MACAN (2014-) – FROGUM 402140

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene vašem vozilu

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Porsche Macan.
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje.
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja.
  • Visina ruba od 12 mm osigurava čistoću enterijera vozila.
  • Izuzetno lake za održavanje, bez neprijatnih mirisa.
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu.

Gumene patosnice Porsche Macan (2014-) – Frogum 402140 su savršen izbor za sve koji žele da zaštite enterijer svog vozila od prašine, prljavštine i habanja. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za Porsche Macan (2014-) i pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost.

Uz izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su proizvedene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da će se savršeno prilagoditi unutrašnjosti vašeg vozila i zadržati svoj oblik bez obzira na upotrebu.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Porsche Macan (2014-). To znači da nema potrebe za modifikacijama ili dodatnim prilagođavanjima. Jednostavno postavite patosnice i uživajte u udobnosti i zaštiti koju pružaju.

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila set može sadržati i samo prednje dve patosnice. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Ovo je posebno važno za vozačevu patosnicu, koja je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Rub patosnice ima visinu od 12 mm, što osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bilo da se suočavate sa kišom, snegom, blatom ili peskom, ove patosnice će zadržati sve nečistoće na sebi, čineći čišćenje unutrašnjosti vozila brzim i jednostavnim.

Gumene patosnice Porsche Macan (2014-) – Frogum 402140 su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da možete biti sigurni u njihovu sigurnost i kvalitet.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Izaberite ove patosnice i obezbedite maksimalnu zaštitu i udobnost vašem Porsche Macanu (2014-).

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite idealnu za vaše vozilo.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Porsche Macan
– Sprečavaju pomeranje i pružaju udobnost tokom vožnje

NAPOMENA: Za detaljnije informacije o proizvodu, specifikacijama i dostupnosti, kontaktirajte naš tim putem sajta ili telefonom. Ne propustite ovu sjajnu priliku da unapredite unutrašnjost svog vozila i obezbedite maksimalnu zaštitu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja