рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Porsche Cayenne (2003-2009) elipse – Zubri 212747

4.680 рсд

SKU: GTC1589 Kategorije: ,

gumene-patosnice-porsche-cayenne-elipse-zubri-212747

GUMENE PATOSNICE PORSCHE CAYENNE (2003-2009) ELIPSE – ZUBRI 212747

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Porsche Cayenne

Uživajte u vožnji sa stilom uz Gumene patosnice Porsche Cayenne (2003-2009) elipse od proizvođača Zubri 212747. Ove auto patosnice su visokog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa.

Patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Porsche Cayenne (2003-2009). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su specifično dizajnirane za vaš automobil. Takođe, set patosnica može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ove gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, pružajući savršeno uklapanje sa enterijerom vašeg vozila.

Dodatno učvršćivanje i visok kvalitet

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Visok kvalitet materijala za dugotrajnu upotrebu

Rub patosnice ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Ove auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Savršeno uklapanje i estetika

Pored izuzetnih performansi, Gumene patosnice Porsche Cayenne (2003-2009) elipse – Zubri 212747 se ističu i estetikom. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Cena i uvoz

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove kvalitetne gumene patosnice se uvoze iz Češke.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Da biste pružili najbolju zaštitu i estetski izgled za vaše vozilo, pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Pronaći ćete različite modele i brendove koji odgovaraju vašem vozilu.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Precizno uklapanje u vaš Porsche Cayenne
  • Bezbedne i lako održavajuće

Nabavite svoje gumene patosnice Porsche Cayenne (2003-2009) elipse – Zubri 212747 danas i uživajte u vrhunskom kvalitetu i estetici!

[INSERT CALL TO ACTION BUTTON]

Dostupno samo u OXO MARKET-u. Ne propustite ovu priliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja