рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Expert (2016-) okrugle – Zubri 221094

3.780 рсд

SKU: GTC1655 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO EXPERT (2016-) OKRUGLE – ZUBRI 221094

Gumene patosnice Pezo Expert (2016-) okrugle – Zubri 221094 su kvalitetne auto patosnice koje će idealno odgovarati vašem Pezo Expert vozilu. Bez mirisa i visokog kvaliteta, ove patosnice će zadovoljiti sve vaše potrebe.


Prednosti:

  • Precizno dizajnirane za Pezo Expert vozila
  • Visokokvalitetna guma odobrena od strane Evropske Unije
  • Jednostavno održavanje i bez mirisa

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Pezo Expert (2016-) okrugle – Zubri 221094 su auto patosnice vrhunskog kvaliteta koje su posebno dizajnirane za vaše Pezo Expert vozilo. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je bez mirisa, što znači da nećete imati neprijatne mirise gume u svom automobilu.

Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovarajuće

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Pezo Expert vozilu. Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice će savršeno odgovarati, pružajući vam sigurnost u njihovu funkcionalnost i izgled.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali može zavisiti od modela i tipa automobila. Dodatno, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Ove gumene patosnice su modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost fiksatorka na prednjim dve patosnice

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Vaša sigurnost i udobnost pri vožnji su od velike važnosti, stoga su ove patosnice osmišljene da se lako postave i ne remete vašu vožnju. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Ovo je važan faktor koji će vam omogućiti dugotrajnu upotrebu patosnica bez potrebe za čestom zamjenom.

Bez modifikacija i jednostavne za korišćenje

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica je pažljivo dizajnirana kako bi savršeno odgovarala vašem vozilu. Bez obzira na veličinu vašeg vozila, ove patosnice će se lako postaviti i pružiti vam visoku udobnost i zaštitu vašeg poda.

Visok rub za dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ova visina će zadržati prljavštinu i vlagu na patosnicama, a ne na vašem podu. Tako ćete uvek imati čist i uredan automobil, bez potrebe za čestim čišćenjem poda.

Kvalitetna guma visoke gustine

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je izuzetno fleksibilna, što znači da će patosnice ostati u savršenom stanju čak i nakon dugotrajne upotrebe. Takođe, važno je naglasiti da su ove patosnice TUV sertifikovane i da su svi materijali korišćeni pri proizvodnji na listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Cena koju vidite je za 1 set gumenih patosnica. U paketu dobijate sve potrebne prednje i zadnje patosnice koje će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Ukoliko želite pregledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite našu veb stranicu. Tamo ćete pronaći širok izbor patosnica za različite modele i tipove vozila.


Prednosti:

  • Precizno dizajnirane za Pezo Expert vozila
  • Visokokvalitetna guma odobrena od strane Evropske Unije
  • Jednostavno održavanje i bez mirisa

Uverite se u vrhunski kvalitet gumene patosnice za vaš Pezo Expert! Saznajte više i poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja