рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 308 (2007-2013) – Zubri 212774

3.780 рсд

SKU: GTC1343 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 308 (2007-2013) – ZUBRI 212774

Specifikacije

  • Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori na prednje dve patosnice za dodatnu čvrstoću i sprečavanje pomeranja
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Rub patosnice visine 12mm za čist enterijer vozila
  • Izuzetno lake za održavanje bez neprijatnih mirisa
  • Proizvedene od visoko guste i fleksibilne gume
  • TUV sertifikovane i materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Opis

U potrazi ste za kvalitetnim gumicama koje će pružiti zaštitu vašem Pežo 308 (2007-2013)? Nudimo vam savršeno rešenje – gumene patosnice Pezo 308 (2007-2013) – Zubri 212774!

Sve što želite od gumenih patosnica možete pronaći u ovom odličnom proizvodu. Patosnice su izuzetnog kvaliteta, ne samo po pitanju izrade već i po pitanju mirisa. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice će pružiti svežinu i čistu atmosferu u vašem automobilu.

Sa tipskim dizajnom, ove gumene patosnice su originalne i savršeno odgovaraju vašem Pežo 308 (2007-2013). Nema prostora za nedoumicu – ove patosnice su pravljene posebno za vaš automobil i garantujemo njihovo savršeno uklapanje!

Boje patosnica su crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica je posebno dizajnirana i prilagođena za vaš automobil.

Uživajte u modernom dizajnu i preciznim dimenzijama ovih patosnica. Bez obzira da li volite jednostavnost ili sofisticiranost, ove gumene patosnice će zadovoljiti svačiji ukus. Takođe, patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečile nepoželjno pomeranje.

Posebno treba istaknuti vozačevu patosnicu koja je dodatno ojačana, pružajući joj duži vek trajanja. Ova karakteristika garantuje da će vaša vozila inteligentne moći da uživate u dugotrajnom i pouzdanom rešenju.

Visina ruba patosnice od 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bilo da vozite po suvim ili kišovitim uslovima, ove gumene patosnice će zadržati sve prljavštine, blato i vodu, čuvajući podove vašeg automobila čistim i urednim.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih gumene patosnica je njihova izuzetna lakoća održavanja. Bez obzira na to koliko prljave postanu, samo jednostavno obrišite ih vlažnom krpom i izgledaće kao nove. I što je još bolje, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume koji često prati jeftinije patosnice.

Gumene patosnice Pezo 308 (2007-2013) – Zubri 212774 su proizvedene od visoko guste i fleksibilne gume visokog kvaliteta. Ove patosnice poseduju TUV sertifikat, garantujući da odgovaraju najvišim standardima. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije, što vam pruža dodatnu sigurnost i mir.

Pogledajte našu ponudu gumene i tepih patosnice i pronađite savršen par za vaše vozilo. Bez obzira na to da li želite kvalitetne gumene patosnice ili preferirate elegantne tepihe, mi imamo pravo rešenje za vas.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Neka vaš Pežo 308 (2007-2013) zasija i bude zaštićen uz gumene patosnice Pezo 308 (2007-2013) – Zubri 212774. Ne samo da će obezbediti odličnu zaštitu, već će i dodati sofisticiranost i eleganciju enterijeru vašeg vozila. Nema razloga da čekate – nabavite ove sjajne gumene patosnice već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja