рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira A (1999-2004) 6 delova – Zubri 211795

4.680 рсд

SKU: GTC2015 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA A (1999-2004) 6 DELOVA – ZUBRI 211795

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za vaš Opel Zafira A!

Auto patosnice su neophodan dodatak za svakog vlasnika automobila. One će zaštiti unutrašnjost vašeg Opel Zafira A vozila i pružiti vam udobnost u vožnji. Upravo zato vam predstavljamo gumene patosnice marke Zubri 211795, koje su napravljene za model Opel Zafira A proizveden između 1999. i 2004. godine.

Kvalitetne i originalne gumene patosnice koje odgovaraju vašem automobilu

Ove gumene patosnice su izrađene od vrhunskih materijala koji garantuju dugotrajnost i pouzdanost. Nećete osetiti neprijatne mirise koji su često prisutni kod jeftinijih patosnica. Sa Zubri 211795 gumene patosnice dobićete visokokvalitetan proizvod koji će trajati godinama.

Precizno odgovarajuća, modernog dizajna

Sve gumene patosnice su tipske i originalne. To znači da su posebno dizajnirane za Opel Zafira A vozila, što obezbeđuje savršeno prijanjanje. Patosnice se sastoje od dve prednje i dve zadnje patosnice. Važno je napomenuti da u skladu sa modelom i tipom automobila, u setu možete dobiti samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura je pažljivo izrađena i odgovara specifičnostima vašeg vozila.

Sigurnost i lako održavanje

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne standarde i da su bezbedne za upotrebu. Ne morate brinuti o njihovoj sigurnosti. Takođe, ove patosnice su veoma lake za održavanje, ne zadržavaju prljavštinu, i jednostavno se čiste. Možete biti sigurni da će vaš enterijer ostati čist i uredan.

Prednosti:

  • Kvalitetan materijal: Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva.
  • Precizno odgovarajuće: Tipske i originalne patosnice dizajnirane specifično za Opel Zafira A vozila.
  • Sigurnost: TUV sertifikovane, prošle stroge bezbednosne standarde.

Nabavite gumene patosnice za vaš Opel Zafira A odmah!

Ukoliko želite da zaštitite unutrašnjost svog Opel Zafira A vozila na najbolji način, gumene patosnice Zubri 211795 su pravi izbor za vas. Njihov kvalitet, dizajn i funkcionalnost će vas oduševiti. Ne čekajte, nabavite ih odmah i uživajte u vožnji u potpunom komforu!

(Specifikacije: Set gumenih patosnica za Opel Zafira A (1999-2004), 6 delova, boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, proizvođač: Zubri, tačna cena se može pronaći na našem sajtu)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja