рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) Prednje, okrugle – Zubri 221855

3.240 рсд

SKU: GTC1677 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL COMBO E (2018-) PREDNJE, OKRUGLE – ZUBRI 221855

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za Opel Combo E (2018-) vozila

Izuzetno funkcionalne i savršeno prilagođene vašem vozilu

Ukoliko želite da zaštitite podove svog Opel Combo E vozila i očuvate čist enterijer, gumene patosnice su pravi izbor. Ove patosnice su dodatni dodatak koji će pružiti zaštitu od prljanja i oštećenja, dok istovremeno unapređuju estetiku enterijera. Izrađene su od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna, ali i izdržljiva, što garantuje dugotrajnu upotrebu.

Univerzalna i precizna izrada za jednostavnu instalaciju

Gumene patosnice za Opel Combo E (2018-) vozila su univerzalne, tipske patosnice koje savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila. One su originalne i upravo su dizajnirane da se nepogrešivo uklope u oblik poda vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako model i tip automobila zahteva samo prednje dve patosnice. Montaža je jednostavna i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije.

Dodatna sigurnost i udobnost za vozača

Jedna od značajnih karakteristika ovih gumene patosnica je ugrađena sigurnost. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim patosnicama, čime se dodatno osigurava njihova stabilnost i sprečava pomeranje prilikom vožnje. Osim toga, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi omogućila duži vek trajanja. Visina ruba patosnice od 12mm pruža dodatnu zaštitu i sprečava prljanje enterijera.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koji su prisutni kod patosnica lošijeg kvaliteta. Napravljene su od visokog gustog materijala koji se brzo suši i lako čisti. Takođe, gumene patosnice su sertifikovane od strane TUV-a i odobrene od strane Evropske Unije za upotrebu.

Prednosti:

  • Izuzetno funkcionalne i estetski privlačne
  • Univerzalna i precizna izrada za jednostavnu instalaciju
  • Dodatna sigurnost i udobnost za vozača

Naručite gumene patosnice za Opel Combo E (2018-) vozilo
Naručite ovaj visokokvalitetni dodatak za vaše vozilo i uživajte u udobnosti i zaštiti koju pružaju gumene patosnice. Ove patosnice su savršeno projektovane za Opel Combo E (2018-) modele i pružaju izuzetnu zaštitu, estetiku i udobnost. Ne oklevajte, nego naručite ih odmah i unapredite svoje iskustvo vožnje!

Pogledajte i našu široku ponudu gumenih i tepih patosnica za ostale automobile.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja